Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det endte med at jeg ba om unnskyldning for at han hadde gitt meg juling

TV-danserens ekssamboer beskriver voldsmareritt.

I RETTEN: Den tidligere samboeren forteller om vonde opplevelser mens hun var sammen med den tiltalte 37-åringen tilbake i 2009. Han er tiltalt for mishandling og gjentatte voldtekter over flere måneder. Foto: Hans Arne Vedlog
I RETTEN: Den tidligere samboeren forteller om vonde opplevelser mens hun var sammen med den tiltalte 37-åringen tilbake i 2009. Han er tiltalt for mishandling og gjentatte voldtekter over flere måneder. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tidligere kjæreste av TV-danseren forklarer seg i rettssaken mot 37-åringen i Oslo tingrett i dag.

Ifølge tiltalen skal den profilerte danseren gjentatte ganger over periode på åtte måneder i 2009 ha voldtatt kvinnen mens hun sov og ved å bruke makt.

Han er også tiltalt for i samme periode ha mishandlet henne med vold og trusler. Han skal ha slått og sparket henne mot armer, bein og i magen jevnlig. Han skal ha tvunget henne til å sette seg i et glovarmt badekar og holde henne nede. Han skal ha slått hodet hennes mot en vegg. Han skal ha truet henne med kniv da hun forsøte å ringe politiet. 37-åringen er i tillegg tiltalt for åtte andre voldtekter fra 2002 til mai i fjor.

37-åringen nekter straffskyld.

Ble forelsket Kvinnen forklarer i retten at hun traff tiltalte via Facebook og møttes første gang nyttårshelga 2008/2009.

- Han var veldig sjarmerende og jeg ble betatt av ham. Jeg ble forelsket i ham, sier kvinnen i 20-åra i retten.

Hun møtte TV-danseren sammen med blant annet en venninne han også er tiltalt for å ha voldtatt.

- Venninna mi fortalte at han hadde voldtatt henne, sier hun.

Kvinnen forteller at hun konfronterte tiltalte, men han avviste beskyldningene, ifølge henne

 - Han sa at det var bare fordi hun hadde lyst på ham. Han satte oss opp mot hverandre og dessverre førte det til at vi venninnene ble uvenner. Dessverre tok jeg et feil valg og hørte på ham, sier kvinnen.

- Han var så overbevisende og jeg trodde hun var sjalu. Det ble bare dumt. Jeg føler det er min skyld det som skjedde med henne, sier eks-samboeren.

Den fornærmede venninne forklarte seg i retten i går og tiltalte skal forklare seg om henne og sin eks-samboer senere i dag.

- Hadde jeg valgt å høre på henne, hadde jeg ikke opplevd det jeg har gått gjennom. Han er en ekspert på å manipulere situasjoner til at det blir til hans fordel. Jeg har ikke møtt en person som er så dyktig til å vri på sannheten, sier kvinnen.

Etter flere år har forholdet mellom venninnene blitt bedre igjen.

- Jeg har bedt om unnskyldning av hele mitt hjerte og sagt at jeg tror på henne, men jeg skal ikke presse på et vennskap hun kanskje ikke ønsker, sier kvinnen.

Ble samboere Kvinnen som forklarer seg i Oslo tingrett i dag flyttet på et tidspunkt tidlig i 2009 inn til tiltalte i leiligheten hans i Oslo.

- Samboerskapet var opp og ned. Det var bra i perioder og helt forferdelige i andre. Det er veldig vanskelig å snakke om, det skjedde veldig mye på kort tid, sier hun i retten.

Var han voldelig? spør aktor, statsadvokat Guro Hansson Bull fornærmede i retten.

- Veldig ofte. Første episoden var etter en krangel vi hadde hatt. Han dyttet meg skikkelig i veggen mot en kant. Jeg ble sjokkert, men han fikk det til at det var min feil, sier hun.

- Han var veldig uberegnelig. Han kunne være i godt humør, men når han var i dårlig humør kunne det smelle. Han var veldig kontrollerende og jeg fikk høre det, sier hun.

Hun forteller at hun en gang slo tilbake etter å ha blitt dyttet i bakken.

- Da svartnet det helt for ham og han kastet meg rundt og tok tak i håret mitt og smalt det i veggen. Han brukte masse skjellsord. Jeg dro på sykehus dagen etterpå og fortalte at jeg hadde fått litt juling. Jeg fikk påvist en lettere hjernerystelse og hevelse i nakken. Legen ønsket å anmelde, men jeg nektet. Samboeren min hadde advart meg om å snakke med politiet på forånd, sier hun.

- Dagen etter vrei han det til at det hele var min feil og det endte opp med at jeg unnskyldte meg for at jeg hadde fått juling.

TILTALT FOR VOLD OG VOLDTEKT: 37-åringen nekter straffskyld. Mannens tidligere samboer skisserer et voldsmareritt da hun bodde med mannen i 2009. Foto: Dagbladet
TILTALT FOR VOLD OG VOLDTEKT: 37-åringen nekter straffskyld. Mannens tidligere samboer skisserer et voldsmareritt da hun bodde med mannen i 2009. Foto: Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media