Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er bare kaos

Full forvirring hos Hells Angeles.

FORVIRRING: - Jeg venter på noen papirer for å få klarhet i hve dette er, sier Hells Angelsmedlem Rune «Supern» Olsgaard. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FORVIRRING: - Jeg venter på noen papirer for å få klarhet i hve dette er, sier Hells Angelsmedlem Rune «Supern» Olsgaard. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ALNABRU/OSLO (Dagbladet): Hells Angels-talsmann Rune «Supern» Olsgaard sier til Dagbladet at det hele er litt kaotisk i øyeblikket, etter at politiet har gått til aksjon mot MC-klubben på Alnabru i Oslo i 11-tida i dag.

- Jeg må ringe deg om litt. Jeg venter på noen papirer nå fra skattemyndighetene for å finne ut av hva dette egentlig er. Akkurat nå er det svært uklart, sier Olsgaard til Dagbladet.

Aksjonen kommer ifølge politiet som følge av våpenbeslag i hovedkvarteret i februar 2010 og januar 2011. Det er store bevæpna politistyrker til stede.

Det har blitt spekulert på om eiendommen ble beslaglagt på bakgrunn av en skattesak, det kjenner ikke politiinspektør og leder av Seksjon for organisert kriminalitet i oslopolitiet, Einar Aas til.

- Politiets aksjon ikke kommer på bakgrunn av en skattesak.

Skatt Øst avkrefter at de har noe med aksjonen på Alnabru.

- Denne aksjonen er uavhengig av oss, og vi har ikke initiert noen aksjon i dag. Det er Oslo politiet som står bak denne aksjonen, sier kommunikasjonsrådgiver Dag Magnus Nilsen i Skatt Øst til Dagbladet.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling