Det er duket for nok en varmerekord

Men i morgen blir det kaldere.

NYT DET MENS DU KAN: Sommer kommer, sommer kommer - men ikke enda. Allerede i morgen kan godværet være over, men først: i dag blir det kanskje ny varmerekord! Foto: Øistein Norum Monsen
NYT DET MENS DU KAN: Sommer kommer, sommer kommer - men ikke enda. Allerede i morgen kan godværet være over, men først: i dag blir det kanskje ny varmerekord! Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ettermiddag ble det igjen satt nasjonal varmerekord for mars måned - 21,4 grader. Som før helgen ble også denne satt ved Landvik målestasjon i Grimstad, hvor det har blitt målt temperaturer siden 1957.

Nå varsler meteorologene ny varmerekord i dag.

- Mulighetene er der. Det er gunstige forhold på Sør- og Østlandet, sier statsmeteorolog Espen Biseth Granan ved Meteorologisk institutt.

Flere lokale rekorder Akkurat hvor rekorden eventuelt blir satt kan han ikke spå, men han følger ekstra med på Grimstad og Kristiansand som begge hadde over 20 grader i går.

- Østlandet venter mer sol i dag enn det var i går, så sannsynligheten er stor for at det i alle fall vil bli satt flere lokale varmerekorder i dag, sier Granan.

Men Østlandet kan dessverre ikke sole seg helt frem til sommeren. Allerede i morgen blir det kaldere og dette vedvarer ut i påskeuka.

Nyt det mens du kan! - Ting tyder på at det blir surere - en del vind og noe nedbør. Mange som har fått varmen i seg vil bli skuffet når dette kommer, sier Granan.

Varslingsmeteorolog i Storm Kristen Myklebust Ravnestad bekrefter de dårlige nyhetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer