- Det er en del detaljer han ikke kan forklare seg om fordi han ikke husker

21-åring varetektsfengslet for drap i Mandal.

KNIVDREPT: Dalibor Bosic ble drept på et nachspiel i dette huset i Mandal i Vest-Agder natt til i går. 
Foto:  Espen Sand / NTB scanpix
KNIVDREPT: Dalibor Bosic ble drept på et nachspiel i dette huset i Mandal i Vest-Agder natt til i går. Foto: Espen Sand / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 21-årige mannen som er siktet for drapet på Dalibor Bosic i Mandal, er varetektsfengslet i fire uker.

I hele fengslingsperioden er den siktede underlagt brev- og besøksforbud, samt forbud mot å lese aviser og se på TV, melder NRK.

Fengslingsmøtet i Kristiansand tingrett foregikk som kontorforretning, altså at den siktede samtykket til politiets krav og slapp å møte i retten, opplyser påtaleansvarlig Terje Kaddeberg Skaar i Agder politidistrikt til NTB.

Husker ikke detaljer - Han erkjenner at han er gjerningspersonen, men det er en del detaljer han ikke kan forklare seg om fordi han ikke husker. Han har ikke tatt stilling til om han erkjenner straffskyld, forteller Skaar.

Det var 22 år gamle Dalibor Bosic som ble drept med kniv i en leilighet i Øvrebyen i sentrum av Mandal natt til torsdag. Det var en fest i leiligheten, og flere av de tilstedeværende kontaktet politiet.

22-åringen var i live da politiet kom til stedet. Han fikk livreddende førstehjelp, men etter en halv time måtte legen konstatere at han var død.

Ferdige i leiligheten Det var til sammen åtte personer i leiligheten da drapet skjedd, ifølge politiet.

- Kriminalteknikerne har jobbet seg ferdige i leiligheten, og vitner er avhørt. De sentrale vitnene ble avhørt torsdag, sier påtaleansvarlig Skaar.

21-åringen er siktet for forsettlig drap, men politiet har ikke utelukket at siktelsen kan bli skjerpet.

(NTB)