- Det er en skam at Arbeiderpartiet stanset dette

Nini Stoltenberg fortviler over at regjeringen fortsatt sier nei til heroinbehandling av de tyngste narkomane.

SKUFFET: Nini Stoltenberg og hennes samboer Karljohn Sivertzen er skuffet over at prøveprosjektet med heroinassistert behandling ble stanset.  Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SKUFFET: Nini Stoltenberg og hennes samboer Karljohn Sivertzen er skuffet over at prøveprosjektet med heroinassistert behandling ble stanset. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien er etter hvert godt kjent. Nini Stoltenberg (49) valgte selv å fortelle om det mange allerede visste: Avhengigheten og misbruket.

Rusmisbruk siden starten av 90-tallet, første heroindose som 27-åring, flere ganger var hun døden nær. Hun takker pappa Thorvald Stoltenberg for livet.

- For meg, både som person og far, er han den viktigste i livet. Uten ham har jeg mange ganger tenkt at jeg ikke ville vært i live. Jeg er veldig takknemling for at jeg har fått ham som far, sier hun.

- Grunnlaget for nærheten og ikke minst samarbeidet med Nini og Karljohn, er at vi står hverandre veldig nær. Vi snakker sammen hver eneste dag, sier Thorvald Stoltenberg til Dagbladet.

- Jeg skammet meg På en kafé i Oslo sitter samboerparet tett inntil hverandre i en sofa. Etter at Nini har snakket lenge om pappa Thorvald, bryter forloveden Karljohn Sivertzen inn.

- Jeg misunner Nini faren hennes. Jeg vokste opp med en far som døde før jeg rakk å si at jeg var glad i ham. Så jeg sier ofte at er glad i Thorvald.

- Samtidig har det ikke vært lett for meg, sier Nini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer