- Det er en stor sorg for meg

Jarle Andhøy, som kom hjem fra Antarktis i dag, sier han vil tilbake for å finne «Berserk»s sjømannsgrav.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): Eventyrer Jarle Andhøy er tilbake i Norge, etter en fire måneder lang ekspedisjon for å finne svar på hvordan og hvorfor «Berserk» forliste med tre mann om bord i fjor.

- Det er fint å komme hjem til trygg havn, gode venner og familie, sier Andhøy til Dagbladet, kort tid etter at flyet landet klokka 18.00 på Gardermoen.

I ankomsthallen på Gardermoen ble Andhøy og Busby Noble, den mye omtalte newzealandske «blindpassasjeren» tatt i mot av blant annet de tidligere «Berserk»-medlemmene Rune «Supern» Olsgaard og Christian «Fossern» Foss. I tillegg hadde to deltakere fra dokumentarserien Tangerudbakken Borettslag møtt opp for å ønske ham velkommen med klemmer og en sang.

- En stor sorg Andhøy sier det har vært spesielt å seile rundt for å finne tegn til seilbåten og sine forsvunne venner, Robert Skaanes (34) fra Trondheim, Tom Gisle Bellika (36) fra Oslo og sørafrikaneren Leonard J. Banks (32).

- Det er en stor sorg for meg, og særlig Samuel Massie som kjente disse gutta. Samtidig er det en verdig gravplass for et skip og et mannskap å være. Det er noe spesielt med stedet, og vi fikk tatt et farvel ved å legge ned blomster og ha en avskjedsseremoni, sier Andhøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer