Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er en svært hissig brann

Familie på sju ble husløse etter brann i Horten. Også i Tønsberg var det bolig-brann i natt.

BRANN I HORTEN: Familien på sju greide å komme seg ut av boligen da det begynte å brenne rett før midnatt. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO
BRANN I HORTEN: Familien på sju greide å komme seg ut av boligen da det begynte å brenne rett før midnatt. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familien på sju greide å komme seg ut av boligen da det begynte å brenne rett før midnatt.

Ved ankomst viste det seg at det var full fyr i en kommunal bolig. En familie på syv, i alderen fra 3 år til 84 år, samt en gjest ble evakuert og tatt hånd om. En av beboerne ble kjørt til legevakta for en sjekk.

- Hissig brann - Det har vært en svært hissig brann. Fortsatt brenner det i boligen, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB ved 1.30-tiden. Naboer i to hus ble evakuert etter anbefaling fra brannvesenet.

Brannvesenet fikk tilsynelatende kontroll på brannen kl. 0130, men brannen blusset stadig opp igjen utovern natten. Kl. 0430 brant det fremdeles inne i husets konstruksjoner. Kl. 0530 ble det meldt at brannen var slukket.

En representant fra kommunen tok seg av familien og ville sørge for å skaffe dem ly for natten, melder politiet til Dagbladet.

Brann i Tønsberg Også i Tønsberg var det brann i natt. En forbipasserende drosjesjåfør meldte om røykutvikling på stedet, melder Vestfold politidistrikt: 

«Ved politiets ankomst kort etter, slo flammene gjennom taket. Ingen hjemme når brannen startet, da huset er under renovering».

Kl. 0430 hadde brannvesenet slukket brannen og fortsatte med etterslukking utover natten. Brannårsak er foreløpig ukjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media