Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er enormt mye røyk og lukter brent

Norske studenter i branndrama i London.

 Over 100 brannfolk kjempet mot flammene i Øst-London. Student og øyenvitne Lisette Holm (27) sier det var en enorm røykutvikling. Foto: PRIVAT
Over 100 brannfolk kjempet mot flammene i Øst-London. Student og øyenvitne Lisette Holm (27) sier det var en enorm røykutvikling. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Over 100 brannfolk kjemper mot en omfattende i et kontorbygg i Øst-Londons fasjonable Tabernacle-street, midt i byens finansdistrikt.

Brannen i det fireetasjes bygget ble først meldt klokka 04.32, lokal tid. Redningsmannskaper arbeider fortsatt på stedet, sier øyenvitnet Lisette Holm (27) til Dagbladet.

- De pøser på med vann. Det er enormt mye røyk og lukter brent, sier Holm, som i likhet med flere andre nordmenn på stedet er finansstudent ved Cass Business School som ligger i nærheten.

BRANN I LONDONS FINANSDISTRIKT:  Over 100 brannfolk kjemper mot brannen. Foto: indigo80/TweetPhoto
BRANN I LONDONS FINANSDISTRIKT: Over 100 brannfolk kjemper mot brannen. Foto: indigo80/TweetPhoto Vis mer

Bilder fra stedet viser at store deler av bydelen er lagt under et tykt røyklokk. Brannvesenet opplyser til Sky News at ingen er meldt skadd eller savnet i brannen, som foreløpig har ukjent årsak.

Spredningsfaren skal være over, sier brannvesenet til Sky News.

Foto: indigo80/TweetPhoto
Foto: indigo80/TweetPhoto Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!