- Det er et «fuck you» til alt som er galt i verden

Her er Oslos nyeste «severdighet».

«FUCK YOU»: Det er relativt sjelden at ideer som er unnfanget på puben blir satt ut i live. Denne fingeren er kanskje unntaket som bekrefter regelen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet.
«FUCK YOU»: Det er relativt sjelden at ideer som er unnfanget på puben blir satt ut i live. Denne fingeren er kanskje unntaket som bekrefter regelen. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nesten hver eneste dag sitter Isabelle Larsson og samboeren utenfor leiligheten sin i Ekebergveien og kikker utover hovedstaden. De har Barcode midt i synet, like bak står Oslo Plaza og i bakgrunnen kan man skimte Holmenkollen.

Men lørdag ble samboerparet oppmerksom på en ny «severdighet».

«Da jeg og samboeren tidlig lørdags morgen drakk kaffe og så på den fine utsikten, så vi en veldig spesiell hilsen fra noen til oss andre i verden», skrev Larsson i en epost til Dagbladet.

- Vi lo Og ganske riktig. På taket av St. Hallvards gate 1 er det en hånd som gir fingeren til verden. Til Dagbladet sier Larsson at hun ikke tror hånda med den oppreiste fingeren har vært på taket så lenge.

- Jeg sitter jo og ser ut her nesten hver eneste dag. Jeg står og ser på det her nå jeg, forteller en lattermild Larsson.

- Hvordan reagerte dere da dere oppdaget dette?

- Vi lo jo. Det var veldig morsomt og litt kult, synes jeg. Det er veldig typisk at de som gjør noe sånn enten lager noe veldig fint eller noe seksuelt. Men dette var jo litt mer «fuck you til verden».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.