- Det er faren min. Jeg vet ikke hva jeg skal si ... Det er utenfor fatteevne

I 2004 skrev sønnen til den ene mistenkte en artikkel om en av de kidnappede jentene.

FUNNET I LIVE: Amanda Berry, Gina DeJesus og Michele Knight. Foto: AFP Photo /  FBI
FUNNET I LIVE: Amanda Berry, Gina DeJesus og Michele Knight. Foto: AFP Photo / FBIVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sønnen til en av de tre brødrene som er mistenkt for å ha kidnappet Gine DeJesus, Michele Knight og Amanda Berry, skrev i 2004 en nyhetsartikkel om den den yngste av de tre kidnappede jentene, Gina DeJesus.

Sønnen var da journaliststudent ved Bowling Green State University, og han publiserte artikkelen i Plain Press.

- Det er min far CNN har i dag vært i kontakt med en kvinnelig journalist som i dag skrev til sønnen på Facebook, for å få en bekreftelse på at han faktisk skrev denne artikkelen. Kvinnen jobber som journalist for et lokalt nyhetsbyrå.

Sønnen ønsket ikke å kommentere saken, men sa ifølge den kvinnelige journalisten:

- Det er min far. Jeg vet ikke hva jeg skal si ... Det er utenfor fatteevne.

Chuck Hoven, som er redaktør i Plain Press, har i dag bekreftet overfor den lokale nyhetsstasjonen at artikkelforfatteren var student og at han skrev saken som en skoleoppgave.

Gina DeJesus skal ha vært på vei hjem fra skolen da hun forsvant i 2004, 14 år gammel. Hun vokste opp rundt tre kilometer unna huset hun ble reddet fra i natt. Hun er nå innlagt på et sykehus sammen med de to andre, Amanda Berry og Michelle Knight.

- Spurte etter søsken Hennes tante, Sandra Ruiz, forteller at hun har det bra, og husker alle.

- Hun spurte etter sin bror, søster og nieser, som hun bodde med, sier Sheila Figaro, som er Ginas tremenning, til newsnet5.

Hun sier at familien aldri ga opp håpet om at Gina skulle bli funnet i live.

HØRTE ROP OM HJELP: Det var naboen Charles Ramsey som hjalp Amanda Berry ut av huset da han hørte rop om hjelp i går. Foto: Scott Shaw / The Plain Dealer / AP Photo
HØRTE ROP OM HJELP: Det var naboen Charles Ramsey som hjalp Amanda Berry ut av huset da han hørte rop om hjelp i går. Foto: Scott Shaw / The Plain Dealer / AP Photo Vis mer

Ginas mor, Nancy Ruiz, sa tidlig at hun trodde at dattera hadde blitt solgt av menneskehandlere.

Håpet - Gina sin historie viser at man aldri må gi opp håpet, sier tanta.

Det var naboen Charles Ramsey som hjalp jentene med å kontakte politiet.

Han forteller at han i går lokal tid hørte voldsom skriking fra naboens hus, og skjønte at noe var galt. Da han gikk nærmere naboens hus så han at det var en kvinne som forsøkte å komme seg ut.

- Vi måtte sparke opp døra, forteller han.

FUNNET I LIVE: Politiet holder vakt utenfor huset hvor de tre savnede kvinnene ble funnet i live mandag. Foto: Scott Shaw / Plain Dealer / AP Photo
FUNNET I LIVE: Politiet holder vakt utenfor huset hvor de tre savnede kvinnene ble funnet i live mandag. Foto: Scott Shaw / Plain Dealer / AP Photo Vis mer