- Det er feil at regjeringen hadde konkludert

Dagbladet.no møtte en hardt presset Stoltenberg på et smelteverk i Lenvik.

PÅ BESØK PÅ SMELTEVERK:  Jens Stoltenberg ville helst snakke om et klimavennlig smelteverk på Finnfjorbotn. I stedet måtte han igjen svare for sin egen og regjeringens rolle i hijab-saken. Foto: Hans A. Vedlog
PÅ BESØK PÅ SMELTEVERK: Jens Stoltenberg ville helst snakke om et klimavennlig smelteverk på Finnfjorbotn. I stedet måtte han igjen svare for sin egen og regjeringens rolle i hijab-saken. Foto: Hans A. Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LENVIK(Dagbladet.no):   Dagbladet.no møtte en hardt presset Stoltenberg på et smelteverk i Lenvik i Troms hvor han i dag er på rundreise med fiskeriminister Helga Pedersen.

Aller helst ville han snakke om et norsk månelandingsprosjekt gjennom et klimavennlig smelteverk på Finnfjordbotn. I stedet måtte han nok en gang svare for sin egen og regjeringens rolle i den omstridte hijab-saken.  - Det er feil at regjeringen hadde konkludert i hijab- saken. Vi drøftet den, men vi hadde ikke kommet fram til noen konklusjon, sier han til Dagbladet.no. - I pressemeldingen som ble lagt ut 4. februar står det at det er besluttet at Politiets uniformsreglement skal endres slik at det gis anledning til bruk av religiøst hodeplagg sammen med politiuniformen. Hvordan kan dere skriver besluttet hvis det ikke er konkludert?

-  Innholdet i den meldingen var feil. Dette er en intern saksbehandlingsefeil som jeg ikke vil redegjøre for, sier han.På spørsmål om han har feilinformert stortinget svarer han kontant nei.

Det samme svarer han på spørsmålet om han har ofret Knut Storberget i prosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer