- Det er folk på vei hit for å skyte dere nå

Dagbladet anmelder demonstrasjonstaler for trusler mot journalister.

ANMELDES FOR TRUSLER: Under en demonstrasjon mot Dagbladets trykking av karrikaturtegninger av profeten Muhammed advarte Mohyeldeen Mohammad mot at Norge kunne få et 11. september eller 7. juni. Nå politianmeldes han for trusler mot to journalister. Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET.
ANMELDES FOR TRUSLER: Under en demonstrasjon mot Dagbladets trykking av karrikaturtegninger av profeten Muhammed advarte Mohyeldeen Mohammad mot at Norge kunne få et 11. september eller 7. juni. Nå politianmeldes han for trusler mot to journalister. Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Et Dagblad-team kjørte i går til Larvik for å forsøke å få et intervju med Mohyeldeen Mohammad (24), etter at han har kommet med flere uttalelser som har skapt heftig engasjement blant muslimer og politikere.

Under en demonstrasjon sist fredag mot gjengivelse av en Muhammed-karikatur i Dagbladet, advarte Mohammad, som holdt hovedappellen, mot terror på norsk jord.

- Når skal norske myndigheter forstå dette her. Kanskje ikke før det er for sent. Kanskje får vi en 11. september eller 7. juli på norsk jord. Det er ikke en trussel, men en advarsel, sa Mohyeldeen Mohammad da han holdt sin appell til de ca 3000 demonstrantene som hadde møtt fram.

Flere truslerDa Dagbladet ankom bopelen til Mohammads foreldre i går formiddag, opplyste et familiemedlem at 24-åringen ville returnere til bopelen i løpet av ettermiddagen. Mohyeldeen Mohammad er folkeregistrert på den aktuelle adressen.

Dagbladets team parkerte deretter rundt 100 meter fra Mohammads hjem. Etter en stund kom han kjørende og parkerte sin bil i gata ved siden av Dagblad-bilen, før han gikk bort til sjåførvinduet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer