- Det er fullstendig Texas i Norge, hvem som helst kan bestråle hele nabolaget

Derfor tilbyr alternativforening 8500-kroners bomullsnett med sølvtråder for å roe ned hypre barn. Lege advarer.

FOR HYPRE BARN:  Foreningen Baldron selger et nett til senger for å beskytte kjøperne mot stråling fra trådløst nett, trådløse fasttelefoner og mobiltelefoner. De mener at spesielt hypre barn kan bli bedre ved forbedret nattesøvn under nettet. Statens strålevern påpeker at det ikke eksisterer noen forskning som viser noen sammenheng mellom urolig barn og stråling. Skjermdump: Baldron.no
FOR HYPRE BARN: Foreningen Baldron selger et nett til senger for å beskytte kjøperne mot stråling fra trådløst nett, trådløse fasttelefoner og mobiltelefoner. De mener at spesielt hypre barn kan bli bedre ved forbedret nattesøvn under nettet. Statens strålevern påpeker at det ikke eksisterer noen forskning som viser noen sammenheng mellom urolig barn og stråling. Skjermdump: Baldron.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til helga arrangeres «Den Store Alternativmessen» på Lillestrøm, et arrangement som med sine 450 foredrag og 350 utstillere trekker rundt 15 000 besøkende.

Den helbredende frekvensen, heter et av foredragene, holdt av foreningen Baldron, som er opptatt av stråling, miljø, lys- og vannkvalitet.  

Nett for søvnkvalitet Dette er en forening som på sine nettsider blant annet selger et himmelseng-lignende nett kalt Baldakin Daylite, som ifølge Baldron gir «fullverdig beskyttelse mot høyfrekvent stråling».

Nettet koster 8500 kroner.

- Strålingen fra mobiltelefoner og trådløse nettverk rammer allle, og mens noen tåler det i større grad, er andre veldig følsomme. Dette beskyttelseslaget består av finvevde sølvtråder omspunnet av bomull. Jeg anbefaler generelt dette for foreldre med urolige unger som blir hyperaktive, sier Ingelin Sevåg Vestly i Baldron.

- Urolige unger skyldes veldig ofte en kombinasjon av faktorer, men stråling er som oftest en faktor i spillet.

Hun mener at «familiefreden kan reddes» ved at barna får skikkelig søvnkvalitet ved å sove med nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer