Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Det er galskap å påstå at vi ikke er under press»

Så ble det som jeg hadde håpet og fryktet. Vi står igjen med tre kamper denne sesongen, og alle tre er finaler. Vi kan vinne serien, FA-cupen og Champions League, og vi kan tape serien, FA-cupen og Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er galskap å prøve å påstå at dette ikke fører til ekstra press.

Selv om vi har spilt under press i store deler av sesongen, og alt har vært kamper og oppgjør på vei mot der vi står i dag, er det likevel nå det gjelder. Det er vinn eller forsvinn i tre kamper på rad.

Den som ikke merker det, er ikke født på denne jorda.

Men presset er ikke slik at det lammer oss på noen måte. Selv om det kanskje så slik ut etter 0 - 0-kampen mot Blackburn onsdag kveld, er vi egentlig godt vant til å spille under press. Kanskje var frykten for tap større enn viljen til å prøve å vinne. Jeg er faktisk ikke sikker, men spillet vårt fungerte egentlig bare de første 20 minuttene.

Jeg legger ikke skjul på at vi savnet Roy Keane på midten. Men Roy har tråkket skikkelig over, og det er uvisst hvor lenge han er ute. At Phil Neville spilte i stedet for Scholes, skyldes nok at Scholes ikke kan spille Champions Leauge (karantene), og at Ferguson derfor ville prøve Phil.

Søndag avgjøres altså årets serie, og det blir enten Arsenal eller oss. Klarer vi å vinne over Tottenham på Old Trafford, er alt i boks. Det er bare opp til oss selv.

Om presset er stort, og Tottenham er i form, tror jeg likevel vi skal klare å kontrollere dette. Jeg tror på seriegull nummer to til både Solskjær, Berg og Johnsen. Henning fikk ett med Blackburn, mens for Ole og meg blir det vårt andre med United. Hvis vi klarer det, da.

Mitt håp og min tro - selv om alle er veldig klar over hva som står på spill - er at vi vil takle presset og ta Tottenham søndag ettermiddag. Selv Ferguson virker forbausende rolig. Og skulle vi klare det, blir det derimot liten tid til seiersfest. Finale nummer to er jo allerede på Wembley neste lørdag.