- Det er gjort funn som politiet mener kan knyttes direkte til saken

Politiet gjorde søk i området rundt drapsblokka på Etterstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet satte torsdag i gang et stort søk i området på Etterstad i Oslo der en mann ble drept og en annen utsatt for drapsforsøk lørdag.

- Det er gjort funn som politiet mener kan knyttes direkte til saken, men vi ønsker ikke å kommentere nærmere hva som konkret er funnet. Dette av hensyn til den pågående etterforskningen og gjenstående vitneavhør, skriver politiadvokat Tina Helleland i en pressemelding.

De lette i områder mellom leiligheten og Alnaelva. Siktet for drap En 47 år gammel italiener har erkjent straffskyld for drapet på den 40 år gamle mannen som døde av skadene han fikk. Han nekter imidlertid straffskyld for drapsforsøket på den 35 år gamle mannen som overlevde, men fikk alvorlige skader.

Den siktede har tidligere hatt et forhold til 35-åringen. Mannen ble i helgen siktet for forsettlig drap og drapsforsøk, men onsdag ble siktelsen utvidet til å gjelde overlagt drap.

Det innebærer at politiet mener han planla drapet.

Ser etter drapsvåpenet 47-åringen som er siktet og varetektsfengslet i fire uker for drapet og drapsforsøket, skal ha angrepet de to mennene med et stikkvåpen. Våpenet er ikke funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer