- Det er godt å se at juridiske tyngdelover også gjelder for medlemmer av milliardærklubben

Hans Kristian vant rettsstrid om Stein Erik Hagens gamle villa.

VANT TIL SLUTT: Hans Kristian Skarpholt vant i lagmannsretten etter en mangeårig strid om en fasjonabel luksusvilla i Holmenkollen solgt til ham av Stein Erik Hagen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VANT TIL SLUTT: Hans Kristian Skarpholt vant i lagmannsretten etter en mangeårig strid om en fasjonabel luksusvilla i Holmenkollen solgt til ham av Stein Erik Hagen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er godt å se at juridiske tyngdelover også gjelder for medlemmer av milliardærklubben, sier Hans Kristian Skarpholt til Dagbladet.

Han har nettopp vunnet mot Bergliot M. Hagen og Protector forsikring i Borgarting lagmannsrett, etter en mangeårig strid om en fasjonabel luksusvilla i Holmenkollen.

Fant feil Striden står mellom Hagen-familien og ekteparet Hans Kristian og Annicken Skarpholt, og stridens kjerne er en villa i Holmenkollen som opprinnelig ble oppført av Stein Erik Hagen i 1987.

Eiendommen ble overdratt til Hagens nå avdøde far, Odd Hagen, i 1993. Han solgte så villaen på seinsommeren 2010, for 21,8 millioner til selskapet Beetle Invest - før Skarpholt kjøpte villaen for 20 millioner kroner bare et par dager seinere.

Men Skarpholt oppdaget så det han mente var en rekke feil og skader ved boligen - feil og skader som han mente bevisst ble holdt skjult for ham.

- Holdt tyst Skarpholt mente at Odd Hagen lot være å informere om såvel feil med ventilasjonsanlegget og punkterte vinduer, som et defekt kjøleanlegg, rørlekkasjer på badet og flere forhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer