Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er helt forferdelig

- Jeg skjønner ikke hvordan mennesker er i stand til å gjøre dette, sier vaktmesteren på barnehagen hvor telefonen og sokken til Sigrid ble funnet.

- FORFERDELIG: - Det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker er i stand til å gjøre dette, sier Audun Sletner, som blant annet jobber som vaktmester på barnehagen i Dalbakkveien 75, der blant annet Sigrid Giskegjerde Schjetnes sokk og telefon ble funnet.
- FORFERDELIG: - Det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker er i stand til å gjøre dette, sier Audun Sletner, som blant annet jobber som vaktmester på barnehagen i Dalbakkveien 75, der blant annet Sigrid Giskegjerde Schjetnes sokk og telefon ble funnet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker er i stand til å gjøre dette, sier Audun Sletner, som blant annet jobber som vaktmester på barnehagen i Dalbakkveien 75, der blant annet Sigrid Giskegjerde Schjetnes sokk og telefon ble funnet.

I dag bekreftet politiet at Schjetne er funnet død. To menn er nå siktet i saken.

- Jeg har selv en 23 år gammel datter og det gjør inntrykk, sier vaktmesteren. Han sier videre at han er glad for at hun er funnet slik at foreldrene endelig får svar.

- Jeg tvilte på at hun fortsatt var i live etter to dager, men jeg fortsatte jo å håpe, sier Sletner.

Sletner tror de pårørende nå sitter igjen med blandede følelser.

- Det må være godt å få klarhet i saken, men samtidig gjør det nok veldig vondt for hennes nærmeste, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media