I BRANN:  - Det er helt surrealistisk og vanvittig. Foto(innfelt): Grethe Syvertsen Arnstad / Forlaget Cappelen. Foto: Kristoffer Hagen.
I BRANN: - Det er helt surrealistisk og vanvittig. Foto(innfelt): Grethe Syvertsen Arnstad / Forlaget Cappelen. Foto: Kristoffer Hagen.Vis mer

- Det er helt surrealistisk og vanvittig

Huset til NRK-programleder står i fyr og flamme i Bærum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er surrealistisk og helt vanvittig at huset vi har bygget opp nå står i brann, sier Anett Sturk til Dagbladet.

Hun bor i boligen som i ettermiddag begynte å brenne på Blommenholm i Bærum.

Huset ligger like ved Blommenholm stasjon og adressen er Solvikveien 3A.

- Mye røyk Anett Sturk er en interiørkonsulent som er kjent fra NRK-programmet «Forandring fryder» sammen med Hilde Hummelvoll, der konseptet er å pusse opp nye rom.

- Det røk ut vinduene og vi kjente den sterke lukten. Deretter måtte vi alle komme oss ut av leiligheten, det gikk heldigvis uten problemer, sier Sturk til Dagbladet.

- Uansett hva som skjer så er det jo bare en ting som alt annet, men selvfølgelig er dette en veldig kjedelig situasjon, sier Sturk

Hun befinner seg nå rett på utsiden av huset og snakker med politi og brannvesen på stedet.

Dramatikk Alle beboerne skal ha kommet seg ut. 15 personer er folkeregistrert på adressen, men brannen pågår fortsatt. Og det er dramatikk rundt om de får reddet ut store deler av verdiene i huset.

- Vi fikk melding om brannen klokken 15.45, kort tid etter var vi på stedet. Vi vet ikke hvordan brannen startet. Vi fikk ut en del kunst og verdifulle gjenstander, men nå brenner det mye og det er fare for at taket raser sammen, sier Funderud.

- Den største dramatikken ligger i om vi får reddet huset før det brenner helt ned. Det er jo en del verdifulle eiendeler i huset. Nå skjærer brannvesenet seg gjennom taket, sier Funderud til Dagbladet.

Forandring fryder var et såkalt opppussingsprogram der programlederen, sammen med noen medhjelpere, i hver episode hadde i opppdrag å pusse opp hus og hager for forskjellige mennesker

 I BRANN:  - Det er helt surrealistisk og vanvittig. Foto: Foto: Kristoffer Hagen.
I BRANN: - Det er helt surrealistisk og vanvittig. Foto: Foto: Kristoffer Hagen. Vis mer