Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er hjerteskjærende

Trippeldrapssiktet bodde sammen åtte andre asylsøkere.

BODDE SAMMEN: Fescha Eyob bodde sammen med den trippeldrapssiktede 30-åringen. 30-åringen skal ha bodd i leiligheten i omtrent to måneder.
Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
BODDE SAMMEN: Fescha Eyob bodde sammen med den trippeldrapssiktede 30-åringen. 30-åringen skal ha bodd i leiligheten i omtrent to måneder. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅRDAL/OSLO (Dagbladet): Midt i sentrum i Øvre Årdal bodde den nå trippeldrapssiktede i en leilighet med åtte andre asylsøkere.

Fescha Eyob forteller Dagbladet at han bodde sammen med den nå siktede mannen. Den siktede 30-åringen skal ha bodd der i omtrent to måneder.

- Det er hjerteskjærende, sier en annen av beboerne, som ikke ønsker navnet sitt i avisa.

Ifølge Bergens Tidende var politiet i 13-30-tida inne i leiligheten hvor den sørsudanske mannen hadde tilhold og undersøkte den. Den siktede hadde i juni fått avslag på sin asylsøknad fordi han allerede hadde søkt asyl i Spania.

Etter planen skulle han uttransporteres i dag, 5. november. På en pressekonferanse tidligere i dag sa politimester Ronny Iden at de ikke kjente til om siktede var kjent med at han skulle uttransporteres eller ikke.

Han har nå fått oppnevnt advokat Fredrik Verling i Bergen som forsvarer. Verling sier han håper han får møtt klienten i løpet av dagen.

- Jeg håper å få møte klienten i løpet av dagen. Jeg har ikke fått beskjed om at det ikke skal være mulig. Jeg må understreke at jeg nylig har fått vite at jeg er oppnevnt som forsvarer gjennom pressen, og jeg vet foreløpig ikke om jeg trenger tolk, sier mannens forsvarer Fredrik Verling til Dagbladet.

BODDE HER: I dette huset bodde mannen som er siktet for drapet på tre personer på bussen mellom Årdal og Tyin mandag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BODDE HER: I dette huset bodde mannen som er siktet for drapet på tre personer på bussen mellom Årdal og Tyin mandag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer