Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-  Det er hyggelig å flørte

Med sin politiske venstrevri har Jens Stoltenberg nå åpenbart drag også på de unge damene. Han flørtet, blunket og klemte i hele går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppildnet av Dagbladets oppslag i går om sitt drag på damer, flørtet, blunket og klemte Stoltenberg åpenlyst i hele går, ikke minst på AUFs forspill på kafeen Internasjonalen på Youngstorget i Oslo, og på landsmøtefesten utover kvelden og natta.

-  Jeg er både dame og ung, så jeg kan bekrefte at Jens har draget, sier Kristiane Berg etter et kjapt møte med partilederen. Og Jens gikk fra bord til bord, og hilste ekstra godt på AUF-jentene.

Raus med klemmene

Filmskaperen Aslaug Holm, som følger Ap-lederen på hans reiser rundt i det ganske land, mener Stoltenberg instinktivt trekker til seg damer i alle aldrer. Selv er han også raus med klemmene, det vet alle som har ferdes i nærheten av Stoltenberg. Også Dagbladets utsendte fikk en klem i går.

-  Du er bare ute etter kroppen min, klaget Stoltenberg, i perlehumør.

Liker å flørte

Men Jens innrømmer at han liker å flørte, at det nærmest er en legning hos ham.

-  Jeg kan ikke være noe annet enn jeg er, og jeg er sånn. Jeg synes det er kjempehyggelig å flørte, ja, jeg må faktisk holde litt igjen. Det er jo også sånn at når man reiser rundt, treffer man mange, og det er hyggelig å gi en klem.

-  Du trekker til deg damer i alle aldrer, sa filmskaperen til ham i går.-  Jeg liker damer i alle aldrer, og jeg har veldig sans for eldre kvinner, veteraner som har vært reinhårige og stått på lenge. De er så hyggelige og varme, sier Jens.

-  Kan flørteegenskapene hjelpe deg i valgkampen, tror du?-  Nei, altså, i det øyeblikk man begynner å bruke seg selv og sine egenskaper bevisst, ødelegger man seg selv. Man må være den man er. Og jeg har nok blitt mer avslappet med åra. De første åra som statsråd var jeg nok litt stiv, for jeg trodde jeg måtte være slik i den rollen. Nå likner jeg nok mer på meg selv enn for ti år siden.

Humøret svinger

-  Ifølge Holm er du en blanding av uhyre rasjonell og følelsesstyrt?-  Det er ikke så lett å analysere seg selv, men jeg har vel temperament. Humøret kan nok svinge, sier Stoltenberg, og rådgiver Torbjørn Gjæver Eriksen gir et lite nikk.

-  Rasjonell, jo, jeg er jo veldig opptatt av det å sette meg inn i sakene. Jeg er glad i tall. Og i kvinner.

-  Hva med tallet på kvinner du har ..., lurer Gjæver Eriksen.

-  Nei, nei, avbryter sjefen.

ÅPNINGSFASEN: Jens Stoltenberg møter Elsa May Botten på AUF-forspillet før landsmøtefesten i går.
KONTAKTFASEN: Jo, jeg har hilst på Jens noen ganger før, sier Elsa May.
INTIMFASEN: Jens og Elsa May i tett konversasjon. Dreier det seg om handlingsregelen?
GJENNOMBRUDDSFASEN: Tett og god kontakt, Jens legger hånda rundt Elsa May.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!