Det er i hagen Per Sandberg søker terapi for all kranglingen. Heldigvis er det en stor hage

- Selvsagt blir jeg møkk lei av å stå i stormen.

PER I HAGEN: Det tok tid å venne seg til stillheten og været på Senja. Første gang Per Sandberg klagde over at det var for kaldt i badevannet, fikk han beskjed om å kjøpe seg en våtdrakt. Her i hytta han og sønnen (9) har bygd i hagen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
PER I HAGEN: Det tok tid å venne seg til stillheten og været på Senja. Første gang Per Sandberg klagde over at det var for kaldt i badevannet, fikk han beskjed om å kjøpe seg en våtdrakt. Her i hytta han og sønnen (9) har bygd i hagen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SENJA (Dagbladet): Per Sandberg står og plystrer en blomstersang på kjøkkenet, mens hans nyeste hageprosjekt spruter vann opp i en fiskedam.

En sjelden gang glir Hurtigruten stille forbi stuevinduet. Det er hit, hvor bygdas stillhet er trykkende, at kjærligheten har ført Politikk-Norges største bråkmaker.

- Jeg har blitt ei vaktbikkje, en «pain in the ass» for alle. Det siste året har jeg følt at den rollen er veldig vanskelig. For når det blir hektisk og vanskelig går det på bekostning av noe, nemlig familien, sier Sandberg. Det som skulle være en stille periode for Frp-politikeren fra Skogn, har vist seg å bli et voldsomt rabalder.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer