Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det er ikke bare kokain meksikanske narkobaronene importerer fra Sør-Amerika

Har skjønnhetsdronninger og modeller som kjærester. Juliana Sossa (25) pågrepet sammen med narkobaron.

MODELLKJÆRESTE: Jose Jorge Balderas (i midten), kalt JJ blir vist fram under en pressekonferanse på hovedkvarteret til det føderale politiet i Mexico. Til venstre står modellkjæresten Juliana Sossa (25). Foto: AFP Photo/Alfredo Estrella/Scanpix
MODELLKJÆRESTE: Jose Jorge Balderas (i midten), kalt JJ blir vist fram under en pressekonferanse på hovedkvarteret til det føderale politiet i Mexico. Til venstre står modellkjæresten Juliana Sossa (25). Foto: AFP Photo/Alfredo Estrella/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kan se ut som at de mektige narkotikasmuglerne i Mexico smugler mer enn Narkotika fra Andean-regionen i Sør-Amerika - nemlig skjønnhetsdronninger og modeller, skriver nyhetsbyrået McClatchy Newspapers.

Den colombianske skjønnhetsdronninga Juliana Sossa (25), som vant en skjønnhetskonkurranse i 2008, ble tirsdag i forrige uke pågrepet sammen med narkobaronen Jorge Balderas Garza, kjent som JJ, i Mexico City.

Skjøt fotballspiller Meksikanske myndigheter mener Balderas Garza i tillegg til å gjøre seg skyldig i narkokriminalitet, skjøt fotballspilleren Salvador Cabanas fra Paraguay i hodet i januar for et år siden etter en krangsel om hans innsats for den meksikanske fotballklubben Clúb America.

Det føderale politiet i Mexico tok beslag i en stor mengde skytevåpen og narkotika. Enkelte av skytevåpnene var dekorert med gull.

Det var Juliana Sossa som ledet politiet til pågripelsen av JJ etter at hun hadde skrevet at hun bodde i bydelen Bosques de Chapultepec i den meksikanske hovedstaden.

Flere skjønnheter I november gikk politiet til pågripelse av colombianske Juliana Lopez Aguirre sammen med narkokongen Harold Mauricio Poveda, som sees på som et bindeledd mellom colombianske narkosmuglere og Beltrán-Leyva-kartellet.

Lopez Aguirre ble også pågrepet for to år siden da væpnede agenter stormet bursdagsfesten hennes i en av Povedas eiendommer - med jacuzzi, dansegulv og to sorte pantere som husdyr.

Også Alicia Machado fra Venezuela, som ble kåret til Miss Universe i 1996, har blitt knyttet til en meksikansk narkokonge. I meksikanske medier ble det hevdet at narkokongen var faren til hennes datter, noe som ble avvist på det sterkeste av Machados talskvinne.

PÅGREPET: Den colombianske modellen Juliana Sossa Toro. Foto: Reuters/Stringer/Scanpix
PÅGREPET: Den colombianske modellen Juliana Sossa Toro. Foto: Reuters/Stringer/Scanpix Vis mer
MODELLKJÆRESTE: Den colombianske modellen Juliana Lopez Aguirre ble i november 2010 pågrepet av politiet. Foto: Reuters/Stringer/Scanpix
MODELLKJÆRESTE: Den colombianske modellen Juliana Lopez Aguirre ble i november 2010 pågrepet av politiet. Foto: Reuters/Stringer/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling