<strong>ANKLAGENE:</strong> Politilederen Eirik Jensen er varetektfengslet, mistenkt for korrupsjon. Men holder de alvorlige anklagene vann? Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
ANKLAGENE: Politilederen Eirik Jensen er varetektfengslet, mistenkt for korrupsjon. Men holder de alvorlige anklagene vann? Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

- Det er ikke noen funn ved hans privatøkonomi som bekymrer meg

Forsvarer Jens-Ove Hagen om bevisene mot korrupsjonssiktede Eirik Jensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble to av de siktede i narkotikaetterforskningen som knyttes til korrupsjonssiktede Eirik Jensen varetektsfengslet på nytt i fire uker. Med det sitter hovedmannen i hasjsaken Gjermund Cappelen, hans 26 år gamle sønn, og tre menn fengslet minst ut måneden.

Jensen sitter varetektsfengslet og isolert fram til 25. mars. Han ble pågrepet mandag 24. februar, og er beskyldt av Cappelen for blant annet å ha tatt i mot penger, som betaling for medvirkning til hasjinnførsel. Både Cappelen og hans sønn skal i avhør ha hevdet at Jensen fikk 500 kroner per kilo hasj. Hvis det stemmer, har han hatt millioninntekter, da Cappelen hevder han har smuglet tonnevis med hasj.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer