Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er ikke sant. Og det blir aldri sant

Danmarks statsminister, Helle Thorning-Schmidt, avviser homorykter om mannen sin.

- IKKE SANT:  Helle Thorning-Schmidt, statsminister i Danmark, avviser at mannen hennes er homofil, rykter som trolig har opphav i parets egen revisor i skattesaken, Frode Holm. Bildet er tatt da Thorning-Schmidt ankom Utvika camping etter Utøya-besøket 22. juli i år. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
- IKKE SANT: Helle Thorning-Schmidt, statsminister i Danmark, avviser at mannen hennes er homofil, rykter som trolig har opphav i parets egen revisor i skattesaken, Frode Holm. Bildet er tatt da Thorning-Schmidt ankom Utvika camping etter Utøya-besøket 22. juli i år. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske statsministeren Helle Thorning-Schmidt har gått til det usedvanlige skritt å dementere rykter om at hennes mann, Stephen Kinnock, er homofil.

-  Det er ikke sant. Og det blir aldri sant, sier statsministeren i et intervju med avisa Politiken lørdag.

Ryktene om Kinnocks seksuelle legning dukket opp i forbindelse med behandlingen av Thorning-Schmidts og Kinnocks skattesak i 2010. Da måtte paret dementere at de skulle skilles.

Nå viser det seg at parets egen revisor i skattesaken, Frode Holm, er opphavsmann til ryktene om Kinnock.

Ifølge lederen for kommisjonen som undersøker skattesaken, sa Holm at Kinnock var bifil eller homofil i samtaler med kommisjonen.

- For det første synes jeg ikke dette er et spørsmål. Men nei, det er han ikke, sier Thorning og legger til at ryktene har vært vanskelige for familien.

Skattesaken dreide seg om tvil om Kinnock skulle betale skatt i Danmark, selv om han bodde og arbeidet i Sveits. I september 2010 ble det besluttet at det skulle han ikke.

(NTB)


GIFT:  Helle Thorning-Schmidt og mannen Stephen Kinnock tidlig i år. Foto: Anthon Unger / Pol Photo / NTB Scanpix
GIFT: Helle Thorning-Schmidt og mannen Stephen Kinnock tidlig i år. Foto: Anthon Unger / Pol Photo / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media