- Det er ikke slik som det virker

29-åringen nekter for å ha stukket ned storebroren (33).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 29-åringen som er siktet for grov legemsbeskadigelse etter at han skal ha stukket storebroren (33) sin flere ganger i halsen og brystet i en leilighet på Majorstua i Oslo i natt, erkjenner ikke straffskyld.

Det opplyser 29-åringens advokat Christian A. Kramer til Dagbladet.no. 29-åringen og advokaten sitter akkurat nå i avhør hos politiet.

- Min klient ønsker bare å si at denne saken er skjevt fremstilt i media. Det er ikke slik som det kan virke, sier han, sier Kramer til Dagbladet.no.

Han ønsker ikke å konkretisere hva med hendelsen i natt som er skjevt fremstilt.

- Han ønsker ro. Han sier dette dreier seg om en familietragedie, sier advokaten, som legger til at 29-åringen ikke erkjenner straffskyld etter siktelsen om grov legemsbeskadigelse etter skjerpende omstendigheter.

Politiet rykket avgårde med det de hadde da de fikk melding om hendelsen klokka 00.39 i natt.

29-åringen, som bare fikk en rift i fingeren etter hendelsen, skal selv ha åpnet døra for politiet. Den 33 år gamle broren hans svevde lenge mellom liv og død, men er nå utenfor livsfare.

Politiet håper avhøret nå skal gi klarhet i hva som er bakgrunnen for knivstikkingen.

NEKTER SKYLD: 29-åringen som er siktet for grov legemsbeskadigelse erkjenner ikke straffskyld. Han mener saken er fremstilt skjevt i media. FOTO: Arnhild Aass Kristiansen
NEKTER SKYLD: 29-åringen som er siktet for grov legemsbeskadigelse erkjenner ikke straffskyld. Han mener saken er fremstilt skjevt i media. FOTO: Arnhild Aass Kristiansen Vis mer