HAR VÆRT UENIGE: Arne Johannessen og justiminister Knut Storberget har debattert heftig i det siste. Nå håper Johannessen at Storberget snart blir frisk.
Foto: Knut Falch / SCANPIX
HAR VÆRT UENIGE: Arne Johannessen og justiminister Knut Storberget har debattert heftig i det siste. Nå håper Johannessen at Storberget snart blir frisk. Foto: Knut Falch / SCANPIXVis mer

- Det er ingen tvil om at han har vært under et ekstremt press

Arne Johannessen håper Storberget snart blir frisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Justisminister Knut Storberget ble i går ettermiddag innlagt på Aker sykehus der han er til utredning.

Det er foreløpig uklart hva sykmeldingen skyldes.

Dagbladet.no får opplyst av kilder i Justisdepartementet at Knut Storberrget i går ble syk i sitt hjem.

- Ambulanse ble tilkalt, og justisminister Knut Storberget ble kjørt til sykehus, får Dagbladet.no opplyst.

Generalsekretær Arne Johannessen i Politiets Fellesforbund fikk vite om innleggelsen i går, men kjenner ikke bakgrunnen for innleggelsen.

- Jeg ønsker ikke å være med på å spekulere i hva som er bakgrunnen for innleggelsen. Han er til utredning og det er for tidlig å slå noe som helst fast, sier Johannessen til Dagbladet.no.

Det har blåst kraftig rundt Storberget de siste ukene med store debatter om blasfemi og hijab i politiuniformen.

- Jeg håper justisministeren snart blir frisk, og at han nå får den nødvendige roen. Det er mitt hovedbudskap i dag, sier Johannessen til Dagbladet.no.

Han understreker at det er uklart om de siste ukers kritikk og uro rundt ministeren kan ha vært utslagsgivende for innleggelsen i går.

- Men det ingen tvil om at justisministeren har vært under et ekstremt press som må ha vært tøft og belastende. Nå får vi håper det ikke er noe alvorlig og at vi kan fortsette med å løse alle utfordringene vi har i politiet, sier han.