Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er langt unna

Her ble Engla funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DALARNA (Dagbladet.no): I formiddag var Dagbladet.no på stedet hvor ti år gamle Engla Juncosa Höglund ble dumpet av sin drapsmann, trailersjåføren Anders Eklund.

Se Expressens video fra funnstedet øverst i denne saken.

Da drapsmannen selv viste politiet stedet, som ligger langt utenfor allfarvei i Dalarna, hadde det gått åtte dager siden Engla forsvant.

Det er helt stille i skogen rundt funnstedet, med unntak av fuglenes kvitring. Bak sperringene jobber fortsatt politiet med å sikre spor. Jenta ble funnet i enden av en skogsvei, på en snuplass.

Plutselig blir stillheten brutt av et politihelikopter som sirkler lavt over området.

Hvor lenge liket av jenta kunne blitt liggende her hvis Eklund ikke hadde tilstått kan man bare spekulere i. På vei inn i skogen møter Dagbladet.no kun en annen bil, den består av svenske reportere som er på vei fra stedet.

I hele går lette pressen etter nettopp dette stedet. Politiet hadde lagt lokk på hvor jenta ble funnet.

Da Dagbladet.no snakket med den 42 år gamle trailersjåførens forsvarer søndag ville heller ikke han si noe nærmere om stedet.

- Det er langt unna, sa advokat Jan Kyrö, noe han har helt rett i.

Søndag tilsto også mannen et drap som skjedde i 2000. I går tilsto han en voldtekt. Forsvarer Kyrö sa på svensk tv i går at han tror det kan komme flere tilståelser fra klienten.

I går satt Eklund i avhør. Det samme vil han gjøre i morgen. Obduksjonsrapporten er ventet i midten av uken.

FUNNSTEDET: Her ble Engla funnet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media