- Det er masse folk jeg kjenner her, fra alle politiske partier og samfunnslag

Petter Stordalen og andre næringslivstopper på egen valgvake i Oslo.

BLANT VENNER: Petter Stordalen ankom næringslivstoppenes valgvake sammen med kona Gunhild. Foto: Line Brustad / Dagbladet
BLANT VENNER: Petter Stordalen ankom næringslivstoppenes valgvake sammen med kona Gunhild. Foto: Line Brustad / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LITTERATURHUSET/OSLO (Dagbladet): På Litteraturhuset i Oslo har toppledere fra nærings- og organisasjonslivet sin helt egen valgvake.

Valgvaka arrangeres av rådgivningsselskapet First House og Gyro, og startet klokka 19.00. Blant kjente fjes på arrangementet er Kristin Skogen Lund, Roy Jacobsen, Bjarne Håkon Hansen, og hotellkongen Petter Stordalen.

Sistenevnte ankom sammen med kona Gunhild klokka 19.30, og fortalte at dette er den første av flere valgvaker paret skal på i kveld.

- Sak viktigere en parti - Vi skal videre etter dette, sier Petter Stordalen til Dagbladet, men han vil ikke røpe hvilke vaker han skal videre til. Han vil heller ikke si noe om hvilket parti han har stemt på.

-  Det er hemmelig valg og jeg vektlegger saker mer enn partier, sier Stordalen.

- Men jeg har alltid stemt og brukt min borgerplikt. For meg er valgdagen litt høytidelig, fortsetter han.

- Mange venner Ifølge administrerende direktør  Per Høibyi First House, er valgvaka i deres regi den første som arrangeres for nærings- og organisasjonsliv.

- Tradisjonelt har valgvakene bare skjedd i regi av partiene, men påmeldingen viser at dette har vært ønsket av langt flere, sier Høiby.

Og ifølge Petter Stordalen er det mange kjente fjes på arrangementet.

- Det er masse folk jeg kjenner her, fra alle politiske partier og sammfunnslag. Det er det som er så flott med dette arrangementet, sier Stordalen.

- Du har mange venner her?

- Ja, det har jeg, sier Stordalen.

- Du tror ikke det er en liten overvekt av mennesker som håper på en blå valgseier i kveld?

- Jo, det er nok det, sier Stordalen.