- Det er med en ubegripelig sorg vi må meddele at vår kjæreste datter, søster, svigerinne, tante og kone ble drept på jobb

Familien publiserer minneord om Anna Kristin Gillebo Backlund.

REVET BORT: Det var Anna Kristin Gillebo Backlund (30) som ble drept på barnevernsinstitusjonen Små Enheter i Asker i går. Foto: Privat
REVET BORT: Det var Anna Kristin Gillebo Backlund (30) som ble drept på barnevernsinstitusjonen Små Enheter i Asker i går. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet offentliggjorde i dag navnet på Anna Kristin Gillebo Backlund, som ble drept på Behandlingssenteret Små Enheter i Vollen i Asker natt til i går.

Anna Kristins bror publiserte i dag en hyllest til sin søster på sin Facebook-side:

- Det er med en ubegripelig og ufattelig stor sorg vi må meddele at vår kjæreste datter, søster, svigerinne, tante og kone, elskede Anna Kristin Gillebo Backlund, ble drept på jobb natt til tirsdag 28.10.14. Ord blir fattige, skriver broren Paul Gunnar Gillebo.

Han ber pressen om å vise omtanke og respekt i omtalen av tragedien.

Støtter hverandre Bistandsadvokat Terje Korneliussen sa til Dagbladet i ettermiddag at familien er i sjokk og sorg, men at dette er en stor, sammensveiset familie som støtter hverandre.

- Det er en familie som har hatt god støtte i politiets pårørendekontakt og gjennom helsevesenet, sier Korneliussen.

- Familien er i sjokk, men har det etter forholdene bra. De har god støtte i hverandre, og føler seg godt ivaretatt av politiet og helseteamet, sier bistandsadvokat Terje Korneliussen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer