TRE SKADDE:  Tre personer ble i dag skadd i en knivstikkingsepisode i Fyllingsdalen i Bergen. Gjerningsmannen ble pågrepet inne i leiligheten. Foto: Leif Stang / Dagbladet
TRE SKADDE: Tre personer ble i dag skadd i en knivstikkingsepisode i Fyllingsdalen i Bergen. Gjerningsmannen ble pågrepet inne i leiligheten. Foto: Leif Stang / DagbladetVis mer

- Det er mye blod på trappene og gelendrene nedover i blokka

Tre personer skadd etter knivstikkingsepisode i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Tre personer ble i dag kritisk skadd i en slåsskamp i en leilighet i Fyllingsdalen i Bergen.

- Vi vet ikke hva slags oppgjør dette har vært, sier innsatsleder og politioverbetjent Ole Bjørn Sveen til Dagbladet.

Fant tre skadde Da politiet kom til stedet i Løvåsveien, møtte de først en hardt skadd person som kom ut mot utrykningsbilen. De to andre var i inngangspartiet til blokka, og alle var hardt skadd.

- Det ser ut for at det meste har skjedd inne i leiligheten, men det er mye blod på trappene og gelendrene nedover, sier Sveen til Dagbladet.

De tre skadde ligger nå på Haukeland sykehus. I ettermiddag opplyser sykehuset at ingen av de tre er livstruende skadd, og at to har lettere skader og den tredje er alvorlig skadd. 

- Kjente hverandre Politiet har ikke identifisert de tre skadde ennå, men ifølge innsatslederen kjente de fire involverte hverandre.

- Jeg kan anslå at de er mellom 20 og 30 år gamle. Gjerningmannen fant vi oppe i leiligheten. Vi har også funnet en kniv, som jeg tror ble funnet i trappa, sier Sveen til Dagbladet.
 
Det er mange skuelystne som nå oppholder seg utenfor blokka, og beboerne har rundt klokka 16 fått beskjed om at de snart skal få ta seg inn i leilighetene sine igjen. Politiet har advart beboerne mot at det er mye blod i trappa.

Krimteknikere gjør nå undersøkelser av den pågrepne gjerningsmannen på Bergen sentrum politistasjon, og skal senere ta seg til åstedet for å gjøre undersøkelser i leiligheten, blokka og området rundt.

 - OPPGJØR:  Innsatsleder Ole Bjørn Sveen omtaler knivstikkingen i leiligheten som et «oppgjør», men sier de ennå ikke vet hva som skjedde i leiligheten eller hvorfor, eller hvem de fire involverte er. Foto: Leif Stang / Dagbladet
- OPPGJØR: Innsatsleder Ole Bjørn Sveen omtaler knivstikkingen i leiligheten som et «oppgjør», men sier de ennå ikke vet hva som skjedde i leiligheten eller hvorfor, eller hvem de fire involverte er. Foto: Leif Stang / Dagbladet Vis mer