- Det er nærliggende å tro at det er påtent

Politiet jakter ildspåsetter etter fem branner i sentrum.

JAKTER PYROMAN: To personer ble evakuert etter at en yttervegg ble antent på dette huset i Øvre Langgate. Brannvesenet har revet veggen etter det som var en av fem branner politiet frykter er påsatt i løpet av natta. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO
JAKTER PYROMAN: To personer ble evakuert etter at en yttervegg ble antent på dette huset i Øvre Langgate. Brannvesenet har revet veggen etter det som var en av fem branner politiet frykter er påsatt i løpet av natta. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Tønsberg jakter i natt på en mulig ildspåsetter etter fem branner på noen få timer.

Gjerningspersonen har tent på søppelkontainere, som flere steder har spredd seg til nærliggende bygninger, og en bod.  

Søker med hund- Alle brannene er i sentrum, med bare noen hundre meters avstand. Vi søker nå blant annet med hund etter spor av en mulig ildspåsetter,  opplyser operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Knut Henning Bjune til Dagbladet.no.

Den første brannen ble meldt til politiet klokken 23.39, og ble raskt slokket. Deretter ble det oppdaget nye branner i søppelkontainere med bare to minutters mellomrom rett før klokken to.

2.09 brant det i Kammergaten. Den foreløpig siste brannen ble oppdaget klokken 3.48 i Danakleven, hvor en bod sto i brann.  

To evakuert -  Ved brann nummer tre, i Øvre Langgate, spredte flammene seg til ytterveggen i et hus. To beboere ble vekket og kom seg uskadd ut, sier Bjune. Ved den fjerde brannen gikk røykdykkerne ifølge Tønsbergs Blad inn i en forretningsgård der det brant i åtte store søppeldunker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer