- Det er så forferdelig, du kan ikke engang forestille deg det. Over hundre uskyldige barn er døde

Maryam Bibi sier Peshawar nå er full av sørgende foreldre.

DREPTE OVER HUNDRE BARN:  Terrorister tok seg i dag inn på Army Public School i Peshawar og drepte over 100 barn og lærere. Maryam Bibi, som jobber for barn og utdanning i organisasjonen Kwendo Kor i Peshawar, sier gatene nå er fulle av sørgende foreldre. Foto: Mohammad Sajjad / AP Photo / NTB Scanpix og Khwendo Kor
DREPTE OVER HUNDRE BARN: Terrorister tok seg i dag inn på Army Public School i Peshawar og drepte over 100 barn og lærere. Maryam Bibi, som jobber for barn og utdanning i organisasjonen Kwendo Kor i Peshawar, sier gatene nå er fulle av sørgende foreldre. Foto: Mohammad Sajjad / AP Photo / NTB Scanpix og Khwendo Kor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Væpnede terrorister tok seg i dag inn på Army Public School i Peshawar, Pakistan og drepte over 126 skolebarn og seks lærere.

Organisasjonen Khwendo Kor har en skole i samme gate, og leder Maryam Bibi har akkurat vært på sykehuset for å gi blod til de skadde.

Når Dagbladet spør hvordan det går med henne, svarer hun at det går veldig dårlig.

- Jeg så nettopp liket til en av de unge guttene i vårt nabolag. Han gikk på skolen, og kom nå hjem i en kiste. Huset var fullt av gråtende menn og kvinner. Nå er det mange barn og mødre i sjokk i denne byen. Veiene rundt skolen er full av folk som sørger, sier Bibi til Dagbladet. - Det er så forferdelig Flere hundre elever og lærere var inne på skolen da angrepet skjedde. Sykehusene og gatene rundt skolen er nå fulle av bekymrede foreldre og venner.

- Kjære vene. Folk er terrorisert og skriker på gata. Menn skriker, kvinner skriker, folk slår hodene sine i veggen. Det er så forferdelig, du kan ikke engang forestille deg det. Over hundre uskyldige barn er døde. Det er sjokkerende, sier Bibi til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer