Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

M/S «Storvig» la ut kontaktannonse på Facebook

«Det er særdeles vanskelig å tro at disse barske fiskerne ikke har dame»

Skipperen ville gi sine single fiskere en hjelpende hånd.

FISHY KONTAKTANNONSE: Skipperen ba Vegard Saanum (24) og Joachim Hedstrøm (21) kle av seg på overkroppen og posere med hai - av slaget håbrann. Sånn kan det bli damer av. Foto: Privat
FISHY KONTAKTANNONSE: Skipperen ba Vegard Saanum (24) og Joachim Hedstrøm (21) kle av seg på overkroppen og posere med hai - av slaget håbrann. Sånn kan det bli damer av. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Det er særdeles vanskelig å tro at disse barske fiskerne ikke har dame», skriver skipper Kim Richard Johannessen i et Facebook-innlegg som, ifølge Fiskeribladet, har fått bein å gå på siden den ble lagt ut forrige onsdag.

- Til nå har det resultert i rundt 1200 kommentarer og 130 000 mennesker nådd, sier en lattermild skipper Johannessen til Dagbladet.

Da de unge fiskerne fikk fire haier i garna mens de var på langefiske utafor Molde, fikk skipperen idéen om at de skulle kle av seg i bar overkropp og ta bilde sammen med den uvanlige fangsten.

- På sin plass

- De er så defensive disse karene her, så det var på sin plass at jeg la ut kontaktannonse. De vil stå i stor gjeld til meg, dersom dette ender med kone og unger, sier Johannessen.

«De ønsker seg visst en sommerflørt som på sikt kan føre til noe mer. Del i vei og spre budskapet. Tag gjerne i kommentarfeltet om du kjenner ei som kunne vært hypp», heter det i Facebook-innlegget.

FIKK NAPP: Carl Johan Olsson var ute og fisket da han fikk en ni kilos torsk på kroken. Rett før han fikk torsken inn i båten, begynte en drakamp med en mye større fisk. Video: Daniel Andersson / Camp Røst Vis mer

Vegard Saanum (24) fra Lyngdal sier han allerede har vært i kontakt med noen damer som har kommentert på Facebook-innlegget.

- Dette er bare gøy, men jeg hadde ikke ventet så stor pågang. Jeg blir nok kontaktet av et par damer om dagen, sier Saanum som innrømmer at han er mer enn klar for en flørt.

- Errugæren! Ingen avviser en sommerflørt om det skulle by seg, ler han.

24-åringen synes det var artig å posere med håbrann - en hai som kan bli opptil 3 meter lang og veie opp til 200 kg.

- De ser jo ganske brutale ut. Den største veide rundt 80 kilo, sier Saanum.

Skriver fra hele landet

Også kollega Joachim Hedstrøm (21) fra Kristiansand har merket pågang fra damer etter at skipperen skrev på Facebook.

- En del damer har skrevet, ja, men jeg har ikke fått tid til å møte noen av dem ennå, for jeg er fortsatt på sjøen, sier Hedstrøm.

Torsdag går 21-åringen ut i fri, og da utelukker han ingenting.

- Det var et gøyalt stunt fra skipperen, og jeg er klar for en sommerflørt. Hele greia var jo egentlig bare for moro, men så har det tatt helt av. Folk fra hele Norge skriver jo, sier Hedstrøm.

SULTEN: En observant og sulten skapning kjente lukten av fisk. Da fikk fiskene et noe uventet besøk i båten. Video: Caters Vis mer
Hele Norges coronakart