Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det er samme type bil, detaljene stemmer

Nabo som hørte skrik natta Sigrid forsvant, kjenner igjen bilen på bildet.

 - SAMME TYPE:  En av den drapssiktede 64-åringens biler, en rød Citroen stasjonsvogn 98-modell, fotografert i går ved verkstedet der de to mennene ble pågrepet. Et vitne ved barnehagen på Østensjø sier det var samme type bil hun rundt det tidspunktet Sigrid forsvant natt til 5. august. FOTO: BJØRN LANGSEM/ DAGBLADET.
- SAMME TYPE: En av den drapssiktede 64-åringens biler, en rød Citroen stasjonsvogn 98-modell, fotografert i går ved verkstedet der de to mennene ble pågrepet. Et vitne ved barnehagen på Østensjø sier det var samme type bil hun rundt det tidspunktet Sigrid forsvant natt til 5. august. FOTO: BJØRN LANGSEM/ DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den drapssiktede 64-åringen i Sigrid-saker brukte flere biler i jobben som nattsjåfør med aviser.

Allerede for to uker siden spurte politiet 64-åringens arbeidsleder om noen av avisbilene kjørte i området der Sigrid forsvant natt til 5. august, skriver VG.

Etter at avisa i går viste et bilde av den ene av mannens biler, en rød Citroen stasjonsvogn 1998-modell, sier et av vitnene - Anne-Mette Sæthre - at det var samme bil hun så i området der Sigrig forsvant natt til 5. august.

- Samme type - Dette er samme type bil  som vi har beskrevet fra første stund. Alle detaljene, som lyktene er de samme, sier Sæthre til VG.

Dagbladet pratet med samme vitne allerede søndag 5. august, da Sigrid ble etterlyst av politiet første gang. Hun er en av de nærmeste beboerne til barnehagen, der mobilen og skoene  til Sigrid ble funnet.

 - HØRTE SKRIK:  Anne-Mette Sæthre fortalte Dagbladet allerede 5. august om skriket hun og datteren hørte da Sigrid ble borte samme natt. FOTO: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN/ DAGBLADET.
- HØRTE SKRIK: Anne-Mette Sæthre fortalte Dagbladet allerede 5. august om skriket hun og datteren hørte da Sigrid ble borte samme natt. FOTO: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN/ DAGBLADET. Vis mer

Hun og datteren var våkne da i det tidsrommet Sigrid ble borte på veien fra sin venninne og hjem til foreldrene mellom midnatt og klolla 00.30 natt til søndag 5. august.

- Vi hørte et langt, panisk og redselsfullt skrik. Skriket kom fra området ved åsen som ligger ved siden av barnehagen. Datteren min sa det hørtes ut som et vondt skrik, sa hun da.

Alibi: - kjørte aviser Etter det Dagbladet får opplyst fra flere kilder, hevder begge de siktede at de har alibi.

64-åringen hevder at han natt til 5. august kjørte aviser fra et trykkeri i Oslo til kommuner i Akershus, mens 37-åringen sier han var et annet sted i landet.

Politiets etterforskere fortsetter i dag med kartleggingen av de siktedes bevegelser rundt Sigrids forsvinning.

Advokat Aase Karin Sigmond er forsvarer for 64-åringen.

- Han erkjenner ikke straffskyld. Min klient var ivrig etter å få forklart seg. Han har gitt politiet opplysninger som han mener vil dokumentere at han ikke har noe med denne saken å gjøre. Jeg er fraskåret fra å kommentere hva dette gjelder, sa Sigmond til Dagbladet etter at avhørene var avsluttet seint i går kveld.

 MINNET I NATT:  Mens politiet  fortsatt holdt vakt rundt det avsperrede skogsområdet der Sigrid ble funnet, var det mange som tente lys ved inngangen til det dystre friområdet fra Skiveien. FOTO: FRODE HANSEN/ DAGBLADET.
MINNET I NATT: Mens politiet fortsatt holdt vakt rundt det avsperrede skogsområdet der Sigrid ble funnet, var det mange som tente lys ved inngangen til det dystre friområdet fra Skiveien. FOTO: FRODE HANSEN/ DAGBLADET. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media