- Det er Snurre Sprett-politikk. En elitistisk lek med tall

Christian Tybring-Gjedde (Frp) er glad partiet hans trakk seg fra forhandlingene om Syria-flyktningene.

MENINGSFELLER: Verken stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) eller nestleder Per Sandberg i Frp vil ha tusenvis av Syria-flyktninger til Norge. Foto: Bjørn Langsem
MENINGSFELLER: Verken stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) eller nestleder Per Sandberg i Frp vil ha tusenvis av Syria-flyktninger til Norge. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er Snurre Sprett-politikk å sette seg inn på et rom og diskutere flyktningepolitikk på denne måten. Det kan få store konsekvenser både økonomisk og kulturelt, sier stortingsrepresentant for Frp, Christian Tybring-Gjedde.

Tidligere i dag uttalte Frps nestleder Per Sandberg at Fremskrittspartiet truer med å trekke seg ut av regjeringen dersom partiet ikke kan godta vedtaket om Syria-flyktningene.

Forrige uke trakk Frp seg fra forhandlingene om Syria-flyktningene, og tidligere i dag trakk SV seg i forhandlingssinnspurten. De gjenværende forhandlingspartiene skal nå ha kommet til enighet om Syria-flyktningene, men resultatet vil ikke bli gjort kjent før seinere i dag.

Etter det Dagbladet erfarer, er partiene blitt enige om å ta inn 8000 syriske kvoteflyktninger over en periode på tre år.

- Lek med tall Frp er sterkt imot å skulle ta inn flere flyktninger. Spesielt Christian Tybring-Gjedde og Carl I. Hagen var klare under landsmøtet, hvor de vektla at Norge ikke kan ta imot én ekstra flyktning enn hva som allerede er bestemt.

Allerede 22. mai skrev Tybring-Gjedde på Facebook:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer