- Det er tungt å se støvlene hans som ikke vil bli brukt mer

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas Lekang
TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas Lekang Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EIDSVOLL (Dagbladet): Den siste måneden har mannskapene i Øvre Romerike brann og redning kjempet mot flere store skogbranner, men det er ikke gleden over å ha tatt kontroll over dem som preger brannstasjonen på Eidsvoll.

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer