TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas Lekang
TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas LekangVis mer

- Det er tungt å se støvlene hans som ikke vil bli brukt mer

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

EIDSVOLL (Dagbladet): Den siste måneden har mannskapene i Øvre Romerike brann og redning kjempet mot flere store skogbranner, men det er ikke gleden over å ha tatt kontroll over dem som preger brannstasjonen på Eidsvoll.

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

Støvlene til Robert Odden (33) står igjen inne ved utrykningsbilene i brannstasjonen på Eidsvoll. De vil aldri bli brukt mer. Lørdag 14. juli måtte noen av kollegene hans kjøre tilbake til stasjonen med et tomt sete.

- Å miste en medarbeider i tjeneste er veldig spesielt. Det har aldri skjedd her før. Hverdagen vår har vært preget av det i ettertid. Vi tenker på de medarbeiderne som jobbet tettest med ham, men det er de pårørende som har det tyngst nå, sier brannsjef John Arne Karlsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn