Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas Lekang
TUNGE DAGER: Brannkonstablene André Forsland Erik Aulie, Kristoffer Sveen og Christoffer Haugland har tunge dager etter at deres gode kollega Robert Odden døde i brannen på Nes. Foto Andreas Lekang Vis mer

- Det er tungt å se støvlene hans som ikke vil bli brukt mer

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EIDSVOLL (Dagbladet): Den siste måneden har mannskapene i Øvre Romerike brann og redning kjempet mot flere store skogbranner, men det er ikke gleden over å ha tatt kontroll over dem som preger brannstasjonen på Eidsvoll.

I den store brannen på Nes mistet de en kjær kollega på jobb. Munterheten i lokalene er borte. De tenker på han som ikke er der lenger.

Støvlene til Robert Odden (33) står igjen inne ved utrykningsbilene i brannstasjonen på Eidsvoll. De vil aldri bli brukt mer. Lørdag 14. juli måtte noen av kollegene hans kjøre tilbake til stasjonen med et tomt sete.

- Å miste en medarbeider i tjeneste er veldig spesielt. Det har aldri skjedd her før. Hverdagen vår har vært preget av det i ettertid. Vi tenker på de medarbeiderne som jobbet tettest med ham, men det er de pårørende som har det tyngst nå, sier brannsjef John Arne Karlsen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?