- Det er utforkjøringer over alt

Mer snø i Oslo enn på 20 år.

TRE BARN SKADD:  På E6 i Vestby skjedde en av dagens verste ulykker. Tre barn er kjørt til sykehus etter at bilen de satt i kolliderte med en trailer. Foto. Jørgen Upsaker
TRE BARN SKADD: På E6 i Vestby skjedde en av dagens verste ulykker. Tre barn er kjørt til sykehus etter at bilen de satt i kolliderte med en trailer. Foto. Jørgen Upsaker Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det har lavet ned med snø over hele Østlandet i dag. Etter all sannsynlighet er det nå mer snø i Oslo enn det har vært på over 20 år. - I morges var det målt 55 centimeter nedbør. Klokken 19 i kveld var det falt 13,4 nye centimeter og det fortsatte å snø flere timer etter dette, opplyser vakthavende meteorolog Ingrid Berntsen.

Den gamle snørekorden på 65 cm fra 1987 er trolig historie.

Selv om det kan være morsomt med nye rekorder, så skaper været store trafikale problemer. Våt snø gir også stor skredfare mange steder. - Vi har masse problemer. Det er utforkjøringer over alt, i hele Østfold, og lang ventetid på bergingsbiler. Vi rekker ikke over alt. Heldigvis har det ikke vært noen alvorlige personskader, sier operasjonsleder Sigrun Mørkeseth i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Tre barn til sykehus I Vestby kommune i Akershus er tre barn kjørt til sykehus etter ulykke firefeltsveien på E6 i sørgående retning. 200 meter før Follo-tunnellen fikk en personbil skrens og kom over i kjørefeltet ved siden av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer