- Det er utrolig mange som vil savne henne

Tvillingmoren Isabelle Kreim Lie ledet barnefotballen i Frigg.

POLITIAKSJON: Politiet ble varslet om skyteepisoden på Nesøya, men livene til Mette Kreim Borgen og Isabelle Kreim Lie stod ikke til å redde. Foto: Knut Falch/Scanpix
POLITIAKSJON: Politiet ble varslet om skyteepisoden på Nesøya, men livene til Mette Kreim Borgen og Isabelle Kreim Lie stod ikke til å redde. Foto: Knut Falch/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||NESØYA (Dagbladet): Isabelle Kreim Lie skulle bare hjelpe sin mor Mette Kreim Borgen (59) med å stelle i stand huset på Nesøya da både hun og moren i går ble skutt og drept av morens eksmann, Harald Borgen (61).

Kreim Lie etterlater seg mann og tvillinger på ni år.

- Det er utrolig mange som vil savne henne og var glad i henne, sier Erling Fossen, som er styreleder i Sportsklubben Frigg, der Isabelle Kreim Lie var leder for barnefotballen.

- Frigg-barnas mor
Det var en sorgtung dag på treningsbanene til Frigg i går. Styret hadde lagt ut kondolanseprotokoll i klubbhuset.

- Det er ikke mye en fotballklubb kan bidra med, men vi kan i alle fall gi alle som savner henne et sted de kan gi uttrykk for sorgen, sier Fossen.

Han forteller at Kreim Lie kom inn i styret i fjor, og har vært blitt en svært viktig person for barnefotballen i Oslo.

- Hun er blitt alle Frigg-barnas mor. Isabelle fylte alle funksjoner, og var en person som alltid svarte «ja». Nestleder Rune og jeg spøkte med at vi burde klone henne, for med slike personer på laget kan du utrette mirakler, sier Fossen.

- Blodig urettferdig

Sportsklubben hadde i går samling med de to jentelagene Isabelle Kreim Lie var lagleder for. De hadde også en prest innom.

- Vi har prøvd å holde hjulene i gang, og derfor holder vi treninger og prøver å snakke med foreldre og barn om det som har skjedd, sier Fossen.

Han syns det hele er blodig urettferdig.

- Hun hadde så mye liv i seg, og så mye hun skulle utrette. Dette fyller oss med en utrolig matthet, og ingen greier å skjønne det, sier Erling Fossen.

SAVNET: Isabelle K. Lie. Foto: Scanpix
SAVNET: Isabelle K. Lie. Foto: Scanpix Vis mer