- Det er utrolig trist, men det er godt å vite at de er funnet

Bekjente av de omkomne nordmennene i sorg etter flystyrten i Florida. - For familiens skyld er det godt at de er funnet, mener assisterende sjefsflyinstruktør Lars Kjellberg.

I SORG: Medstudentene og kollegene til de to savnede nordmennene er i sorg etter at meldinga om at de to savnede hadde blitt funnet. Her er de avbildet mens de samlet seg i går til minnestund i lokalene til Phoenix East Aviation i Florida. Foto: John Luce
I SORG: Medstudentene og kollegene til de to savnede nordmennene er i sorg etter at meldinga om at de to savnede hadde blitt funnet. Her er de avbildet mens de samlet seg i går til minnestund i lokalene til Phoenix East Aviation i Florida. Foto: John LuceVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DAYTONA BEACH/OSLO (Dagbladet): - Det er utrolig trist, men det er godt å vite at de er funnet, for man har helt til nå gått rundt med spørsmålet «hvor er de?» hele tida, sier norske Martin Hayes (21) når Dagbladet møter ham i gangene på pilotskolen Phoenix East Aviation etter at beskjeden om at de to nordmennene som styrtet natt til i går har blitt funnet omkommet.

- Er på et bedre sted - Vi trekker et lettelsens sukk, og at de er funnet betyr at de er på et bedre sted nå, sier Hayes til Dagbladet.

Han begynte samtidig som den avdøde studenten på pilotskolen og husker ham som en livlig person som ville oppfylle sin barndomsdrøm.

- Tankene hjem til Norge Assisterende sjefsflyinstruktør Lars Kjellberg fikk beskjed om funnene av de avdøde fra Dagbladet.

- For familiens skyld er det godt at de er funnet og dermed får en avslutning. Tankene går hele veien hjem til Norge, men vi har ennå ikke fått telefonen offisielt, sier Kjellberg til Dagbladet.

- Dermed er jeg tvunget til å holde på følelsene, men jeg kan selvfølgelig ikke lukke øynene for dette.

I SORG: Assisterende sjefsflyinstruktør Lars Kjellberg har forklart til Dagbladet at flyinstruktøren og studenten var ute på instrumentkjøring ulykkesdagen. Nå er han i sorg etter at meldingene om at de savnede er funnet omkommet. Foto: John Luce
I SORG: Assisterende sjefsflyinstruktør Lars Kjellberg har forklart til Dagbladet at flyinstruktøren og studenten var ute på instrumentkjøring ulykkesdagen. Nå er han i sorg etter at meldingene om at de savnede er funnet omkommet. Foto: John Luce Vis mer