OVERLEVDE NATTA UTENDØRS: 3-årige Holger og foreldrene Heidi og Kenneth kort tid etter at han ble funnet i god behold. 
Foto: Brian Rasmussen/SCANPIX
OVERLEVDE NATTA UTENDØRS: 3-årige Holger og foreldrene Heidi og Kenneth kort tid etter at han ble funnet i god behold. Foto: Brian Rasmussen/SCANPIXVis mer

- Det er vanskelig for oss

Mens Holger har det bra har tida etter forsvinningen og leteaksjonen vært verre for foreldrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 3 år gamle Holger Kragh ble bokstavelig talt rikskjent i Danmark over natta da han forsvant under en skogstur med faren på Nord-Jylland søndag for en uke siden.

Redningsmannskapene var i ferd med å gi opp da han ble funnet av en rytter.

Holger var i god behold da han ble funnet. Og det går fortsatt bra med ham. Men tida foreldrene sliter med å legge den traumatiske hendelsen bak seg, melder bt.dk.

- Det har vært vanskelig å legge dette bak oss. Vi er som vi pleier å være overfor Holger, men det er vanskelig for oss og det preger oss stadig, sier Heidi Kragh til bt.dk.

Etter at han ble funnet påstod Holger hardnakket at han ikke var det minste redd da han befant seg alene i skogen midt på natta, men faren trodde ikke helt på ham. Den første tida ville han nemlig ikke Holger gi slipp på verken mor eller far.

Men etterpå han Holger ikke virket preget i det hele tatt, ifølge mora.

- Han har det bare bra. Han har nettopp banket oss i fekting på Nintendo Wii. Vi har den gamle Holger tilbake og vi merker ikke noe på ham, sier mora.