Du leser nå Dagbladet Pluss
FØLER SEG GAMMEL: - Det oppleves som jeg har vært AUF-leder i ti år. Ja, det føles nesten som jeg har blitt ti år eldre, også. Det pågikk intenst i to år. Bare de første tre dagene følte jeg varte i månedsvis. Foto: Foto: JACQUES HVISTENDAHL
FØLER SEG GAMMEL: - Det oppleves som jeg har vært AUF-leder i ti år. Ja, det føles nesten som jeg har blitt ti år eldre, også. Det pågikk intenst i to år. Bare de første tre dagene følte jeg varte i månedsvis. Foto: Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer

- Det føles som jeg har blitt ti år eldre

Massakren på Utøya 22.juli definerte Eskil Pedersens ledertid. I oktober går han av som AUF-leder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): AUF-leder Eskil Pedersen (30) har invitert Dagbladet på besøk. Det er tid for å gi beskjed: Etter fire år går han av på AUFs landsmøte i oktober.

- Jeg er åpen for det meste. Så nå har jeg ingen plan. Det er litt skremmende, sier han og ler.

- Jeg har med meg noen erfaringer fra å lede denne organisasjonen som ikke så mange har. Men jeg har også hatt en fantastisk tid i AUF. Jeg ble politisk engasjert fordi jeg ville at ungdom skulle få sin stemme hørt, og det tror jeg mer på i dag enn noen gang.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer