Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det går rundt for bergenserne

BERGEN (NTB): Bergenserne kjører så ravende galt i rundkjøringer at det ikke er bryet verdt å bøtelegge dem, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen valgte å trekke tilbake 20 bøter da de så hvor ille det sto til med rundkjøringsferdighetene etter en kontroll i går, skriver Bergens Tidende.

- Mye verre

- Det var mye verre enn vi trodde. Bilistene så at vi sto der, kjørte rolig og gjorde så godt de kunne. Likevel kjørte de feil, sier førstebetjent Johs. Dag Lien ved Bergen politikammer.

  Bilistene var særlig forvirret over hvilket felt de skulle legge seg i dersom de skulle svinge til venstre. Det korrekte er venstre felt i rundkjøringen, men bergenserne valgte i stedet å kjøre trekvart runde i høyre felt.

 Den prestasjonen kvalifiserer til en bot på 1300 kroner. Flere unnlot også å bruke blinklys på vei ut av rundkjøringen - men det er bergenserne kanskje ikke alene om...

Hele Norges coronakart