Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det gikk fryktelig galt da TGI Friday's skulle demonstrere den «romantiske» dronen til fotografen Georgine

- Den kappet av nesetippen min!

BOM: Droneføreren på TGI Friday's filial Sheepshead bay i Brooklyn krasjet med fotograf Georgine Benvenuto (innfelt) under fotografering. Hovedbildet er fra TGI i Storbritannias promoteringsvideo av den romantiske dronen. Foto: Vanessa Ogle / Brooklyndaily.com / TGI Friday's UK
BOM: Droneføreren på TGI Friday's filial Sheepshead bay i Brooklyn krasjet med fotograf Georgine Benvenuto (innfelt) under fotografering. Hovedbildet er fra TGI i Storbritannias promoteringsvideo av den romantiske dronen. Foto: Vanessa Ogle / Brooklyndaily.com / TGI Friday's UK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vi kunne i fjor lese om pizzakjeden Domino's - som nylig etablerte seg i Norge — som ønsket å levere pizza på døra med drone.

På en annen stor restaurantkjede, TGI Friday's har de allerede tatt dronene inn i restauranten, blant annet i USA og Storbritannia.

Da journalister fra lokalavisa Courier Life's Brooklyn Daily skulle teste ut droneservering på kjedens filial i Sheepshead bay i bydelen Brooklyn i New York, gikk det fryktelig galt, skriver avisa.

- Kappet av meg nesetippen Hensikten med droneserveringen er at par skal kysse under mistelteinen som henger på dronen.

Når vi ser bildet av den utsendte Georgine Benvenuto, som skulle dekke den nye innovasjonen, er det alt annet enn romantisk og julestemningsbringende.

Hun står foran baderomsspeilet og tørker av blod i ansiktet.

- Dronen kappet bokstavelig talt av nesetippen min. Deretter ble jeg kuttet på haka, sier hun til avisa.

Hun sier til avisa at hun er glad hun ikke ble blind etter ulykka, noe hun fryktet etter at dronen hadde tuklet seg fast i håret hennes.

- Det er jo synet jeg lever av, sier fotografen.

- Reporterens feil Dronefører David Quiones fortalte at en slik ulykke ikke hadde skjedd før. Han skyldte på avisas reporter for ulykka.

Han skal ha bedt om å lande dronen på reporterens hånd, men hun skvatt da dronen først landa, og det skal ha ført til at dronen krasjet inn i fotografen.

- Han styrte den, og må være mer forsiktig, sier fotografen som ble truffet.

TGI Fridays insisterer på at ingen andre har blitt skadd av dronene, og kommer til å fortsette med flygende misteltein i flere av sine restauranter, på tross av ulykka.

- Om folk blir skadd, kommer det likevel til å komme kunder. Folk blir skadd på fly, men det betyr ikke at vi ikke flyr lenger. Det er en risiko ved å fly, uansett, sier dronefører David Quiones til avisa.