Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Det gikk galt for sjåføren da han skulle krysse disse trikkeskinnene

Plutselig forsvant lastebilen ned i den ferske betongen.

IKKE SOM PLANLAGT: Lastebilen hadde ikke forventet å synke ned i den ferske betongen. Foto: Bernhard Steen
IKKE SOM PLANLAGT: Lastebilen hadde ikke forventet å synke ned i den ferske betongen. Foto: Bernhard Steen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bernhard Steen var på vei nedover trikkelinja fra Storo til Grefsen, da trafikken plutselig ble stoppet av en østeuropeisk lastebil på ville veier.

- Ved siden av lastebilen sto det en sjåfør som var ganske ute av seg, sier Steen til Dagbladet.

Fersk sement

Langs trikkelinja var nemlig Sporveien i full gang med å legge fersk betong, men det hadde ikke sjåføren av lastebilen fått med seg, før han satt i gang med kryssingen av veien.

- For alle oss andre var det ganske tydelig hvor man skulle kjøre, men han hadde vel bestemt seg for at han skulle krysse veien på akkurat den måten, sier Steen til Dagbladet.

Også Oslo Sporveier bekrefter at det var satt opp tydelig skilting og sperringer for utbedringen.

- Lastebilen hadde nok bestemt seg for å svinge nedover fra Lettvintveien. Sjåføren har ignorert både sperringer og skilt som har blitt satt opp. Jeg vet ikke nøyaktig hvilken type sperringer som ble brukt, men arbeidsleder der nede har blant annet snakket om et sperrebånd, sier Andreas Viseth, pressekontakt ved Oslo Sporveier til Dagbladet.

UHELL: Hjulet forsvant godt ned i sementen på trikkelinja. Foto: Bernhard Steen
UHELL: Hjulet forsvant godt ned i sementen på trikkelinja. Foto: Bernhard Steen Vis mer

Forbedringer av trikkelinja

Sporveien begynte arbeidet med trikkelinja mellom Storo og Disen allerede på lørdag formiddag, og skal etter planen være ferdig innen onsdag.

Viseth mener imidlertid at den lille ulykken ikke skal føre til noen forsinkelse for arbeidet.

- Nå er politiet på plass for å dirigere trafikken, og en redningsbil er på vei for å trekke lastebilen ut av sementen. Når det er gjort fyller vi på med mer sement, og glatter over overflaten. Vi regner med å kjøre som normalt på strekningen onsdag morgen, sier Viseth til Dagbladet.

Det er også planlagt en full oppgradering av strekningen etter at VAV har gjennomført et skifte av hovedvannledning, et arbeid som starter i løpet av høsten 2018.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling