BOM FAST: Dra brannvesenet kom til boligen i storbyen Fuzhou i Fujian-provinsen i Kina, satt mannnen bom fast i vaskemaskinen. Foto: REUTERS / NTB scanpix
BOM FAST: Dra brannvesenet kom til boligen i storbyen Fuzhou i Fujian-provinsen i Kina, satt mannnen bom fast i vaskemaskinen. Foto: REUTERS / NTB scanpixVis mer

Det gikk ikke helt som planlagt da denne karen skulle fikse vaskemaskinen

Heldigvis var romkameratene og brannvesenet snarrådige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kunne gått langt verre da en mann i Fuzhou i Fujian-provinsen i Kina skulle fikse vaskemaskinen sin søndag.

Noe var galt med trommelen på maskinen, og av uvisse grunner klarte mannen å sette fast hodet i selve apparatet.

Ifølge Southeast Express skal mannen ha puttet klær i maskinen og forsøkt å skru den på da han oppdaget at den ikke funket. Da han skulle kikke ned i trommelen, satt han fast hodet.

Kom raskt til stedet Det var romkameratene til den ikke-navngitte mannen som først oppdaget uhellet. Etter at de ikke klarte å få ham løs, var de nødt til å tilkalle brannvesenet, skriver South China Morning Post.

Det ble et uvanlig oppdrag for brann- og redningsetaten i byen, som kom raskt til stedet. De har lagt ut bilder og skrevet om redningsoppdraget på sin offisielle side på det kinesiske sosiale nettverket Weibo.

Heldigvis var brannvesenets redningsaksjon en suksess, og de skal ha brukt omkring 40 minutter på å frigjøre ham.

Mindre skader Det første de måtte gjøre for å forsikre seg om at mannen fikk nok oksygen, var å fjerne selve trommelen fra maskinen. Ut fra bildene tatt av brannvesenet inne på vaskerommet, brukte de en vinkelsliper.

Mannens kropp var delvis tildekt under arbeidet for å forhindre brannskader, skriver CNN.

Etter å ha fått demontert deler av vaskemaskinen, ble den nå separerte trommelen forsiktig løsnet fra mannes hode. Mannen skal bare ha hatt mindre hodeskader, men var i god form etter uhellet.

SKÅRET LØS: Redningsmannskapene måtte skjære i vaskemaskinen for å separere trommelen fra selve maskinen. Foto: REUTERS / NTB scanpix
SKÅRET LØS: Redningsmannskapene måtte skjære i vaskemaskinen for å separere trommelen fra selve maskinen. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer