Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det har du ikke noe med

Chelsea Clinton ble spurt om Lewinsky-affæren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea Clinton (28) er blitt en av Hillary Clintons sterkeste støttespillere og mest lojale valgkampmedarbeidere.

Da Chelsea Clinton gjestet Butler University i Indianapolis onsdag denne uken, ble hun noe overraskende spurt av en mannlig student om hennes mors kredibilitet hadde tatt skade av Lewinsky-affæren:

- Wow, du er den første personen som faktisk har spurt meg om det på de kanskje 70 universitetene jeg har besøkt.
 
- Jeg synes ikke du har noe med det å gjøre, svarte Chelsea Clinton, etter en kort kunstpause, ifølge nyhetsbyrået AP.

Hennes resolutte svar brakte applaus fra salen. Chelsea Clinton fikk også fram smilet på tilhørerne i salen, da hun forklarte hvorfor alle måtte gå ut og stemme på hennes mor.

- Slik at vi kan få den presidenten vi trenger, ikke bare for oss og vår generasjon, men for våre barn og barnebarna jeg vet at min mor gjerne vil ha, sa Clinton junior.

President Bill Clinton ble i 1998 stilt for riksrett etter at han hadde en 18 måneder lang affære med den da 21 år gamle praktikanten Monica Lewinsky. Clinton ble frikjent og fikk fortsette som president.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media