- Det har ikke vært noen kamelsluking, men vi ser noen elefanter i rommet

Erna Solberg (H) om regjeringssamtalene med Venstre, KrF og Frp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Tirsdag fortsatte de borgerlige regjeringsonderingene på dag to. -  Hva er det vi sier? Det har ikke vært noen kamelsluking, men vi ser noen elefanter i rommet av og til.

Det sa Høyre-leder Erna Solberg da hun og de tre andre partilederne, Siv Jensen (Frp), Knut Arild Hareide (KrF) og Trine Skei Grande (V), møtte pressen etter å ha fullendt dagens arbeidsøkt på Radisson Blu-hotellet i Nydalen i Oslo.

Høyre-lederen ville imidlertid ikke kommentere konkret hva de fire partilederne har diskutert i dag.

- Ingenting er avklart før alt er avklart, så jeg diskuterer ikke enkeltsaker underveis, sa Solberg. Men etter det Dagbladet får opplyst, ble dagen i går brukt på å diskutere hvordan regjeringssamtalene skulle legges opp. I dag har partiene i større grad diskutert konkret politikk, som økonomisk politikk og handlingsregelen. - Godt humør Alle de fire partilederne framholdt at humøret er på topp. KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande ble utfordret på om de fortsatt ønsker en blågrønn regjering uten Frp og om det fortsatt er - som de to har framholdt under valgkampen - «lite sannsynlig» at sentrumspartiene går inn i regjering sammen med Frp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer