Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det har vært en voldsom og hektisk oppgave

Den andre omkomne i den sammenraste blokka i Ålesund ble hentet ut i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): En bårebil kjørte den døde til sykehuset hvor ID-gruppen fra KRIPOS skal gjennomføre identitetsarbeid. Personen ble funnet i et trangt hulrom som var preget av å ha vært utsatt for ekstrem varme.

Politimesteren takket

Politimester Arne Sverre Karoliussen takket i går alle mannskaper som har jobbet intenst i boligblokka som raste sammen i Ålesund. 

Karoliussen var sammen med stabsledelsen på ulykkesstedet for selv å få inntrykk av arbeidet som ble gjort inne i ruinene.

- Det har vært en voldsom og hektisk oppgave helt fra starten. Jeg er takknemlig for innsatsen som er lagt ned i dette arbeidet fra alle som har kommet fra en rekke forskjellige instanser. Vi har gått fra den ene dramatiske oppgaven til den andre.

- Jeg er spesielt imponert over arbeidet som gjøres av mannskapene fra Oslo brann- og redningsetat. Den innsatsen har uvurderlig verdi for oss, sier Karoliussen til Dagbladet.no.

Politimesteren i Sunnøre politidistrikt sier at det fremdeles er håp om å kunne bringe alle de fem omkomne ut fra de laveste etasjene. Tidligere trodde politiet at det ville være umulig før de rev boligblokka ved å skjære den opp i deler.

Mannskapene fra Oslo brann- og redningsetat ble i ettermiddag beordret til å ta fri for å hvile fram til mandag. Da vil søket etter de tre som ligger igjen i de to nederste etasjene fortsette.

FRAKTET UT: I går ettermiddag ble den andre omkomne hentet ut fra den sammenraste boligblokka og fraktet med bårebil til sykehuset. Foto: Fridgeir Walderhaug

TAKKNEMLIG: Politimester Arne Sverre Karoliussen er svært takknemlig for den store innsatsen som er nedlagt av mannskaper fra mange institusjoner. Foto: Leif Stang

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media