Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det hele kom «litt ut av kontroll»

1300 feiret Sarah i helgen.Nå vil foreldrene saksøke BBC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble en i overkant stor feiring da den britiske jenta Sarah Ruscoe skulle samle sine venner til fest på foreldrenes gods i helgen.

Hun hadde i forkant invitert 300 av sine nærmeste venner til kostyme-party, skriver Telegraph.

Tong inviterte til fest

Men etter at den kjente DJ\'en Pete Tong formidlet invitasjonen videre på Radio 1 utartet det seg til å bli et kalas uten like ved Bovey Tracey i Devon, hvor familiegodset ligger.

Det hele startet med at en festdeltager kontaktet Tong og fortalte om helgens store fest. Dermed spredde ryktet seg fortere enn svint, og 1000 uinviterte festdeltagere dukket opp på Colehayes Park.

Nå truer Sarahs mor med å saksøke BBC for et tredvetalls tusen kroner etter den utagerende festen, ifølge The Times.

Foreldrene, Bill og Rebecca Brooks sier at Pete Tong like gjerne kunne sagt adressen til godset med en gang.

- Det var galskap

image: - Det hele kom «litt ut av kontroll»

- Jeg så at folk svingte seg fra krystallysekronen og rev den ned fra taket. Det var tilogmed en streaker, en fyr, som løp rundt. Det var galskap, sier en av gjestene, 23 år gamle Luke Flegg til Telegraph.

I tillegg til den herjede lysekronen ble flere malerier revet ned fra veggene og et ukjent antall vindusruter ble knust før politiet kom til stedet.

Flere av festdeltakerne kastet glass på politiet, som hadde med seg hunder til festen og fikk jagd tenåringene ned til landsbyen. Der gikk de igjen berserk på den lokale puben.

- De oppførte seg som dyr, sier en festdeltaker til Daily Mail.

Sjanseløse vakter

Familien hadde leid flere vakter til festen, men de skal ifølge Daily Mail vært sjanseløse mot de festklare ungdommene.

Tilbake satt Sarah alene igjen etter den skandaløse festen. Ifølge The Telegraph måtte hun bruke resten av helgen til å rydde opp. Selv har hun innrømmet at det hele kom «litt ut av kontroll».

BBC på sin side forsvarer 90-tallshelten Tong.

- Pete sa verken navnet eller adressen til stedet hvor festen fant sted. Men leste opp detaljer om en fest i Bovey Tracey som ble sendt inn av en lytter, sier en talsmann for BBC før han understreker at Tong aldri ville gitt en identifiserbar adresse til en fest.

- Han gjør dette på programmet sitt hver uke. Og det er også verdt å merke seg at festen ble annonsert på nettet flere dager i forkant, sier BBC.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media