Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Det her er utrolig hardt arbeid

Abid Q. Raja prøver seg som bonde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Er det sånn det skal være, spør Venstre-politiker Abid Q. Raja på sitt første møte med kyrne i fjøset på Øvre Hexeberg-gård i Akershus dag.

Raja og en rekke andre politikere fra de ulike politiske partiene var i dag invitert av Bondelaget for selv å kjenne på kroppen hvordan det føles å jobbe med jorda og dyrene.

- Selv om jeg har bodd i Akershus, har jeg aldri sett en gård innenfra. Når jeg kom inn her, ble jeg overrasket over hvor hardt arbeid det er. Man tenker ikke over det, sier Venstre-politikeren og utdyper:

- Du går i melkedisken og henter deg ut litt melk og kjøttvarer, så tenker ikke over hvor mye arbeid som ligger bak.

De frammøtte politikerne måtte samarbeide for å få kyrne ut og rengjøre fjøset. Og selv om Raja beskriver oppholdet på gården som en inspirerende opplevelse, tror han ikke at han egner seg til å bo på en gård.

- Når man kjører forbi gårder, får man ofte lyst til å bo på en gård. Meg jeg tro ikke jeg vil passe som det. Man må ha det litt sånn under huden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling